Kā Rodrigo svinēja savu pirmā gada jubileju

Kā Rodrigo svinēja savu pirmā gada jubileju

16. Jan 2011, 18:13 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Gribu pastāstīt kā Rodrigo svinēja savu pirmā gada jubileju. Dzimšanas diena bija 19.jūlijā skaistā saulainā dienā. Šo dienu svinējām laukos pie krusttēva. Pirmais, ko darīju, uztaisīju ielūgumus uz dēla dzimšanas dienu. Ielūgumi bija uztaisīti kā bērna bodi krekliņi.

 

 

Vēlāk arī dēlam dāvanu iegādājāmies. Ilgi domājām, ko lai dāvina? Jo dēliņam mantas neinteresēja. Tad iedomājos, ka pa vasaru ir karsti un āra baseins būtu ideāli. Nopirkām lielo piepūšamo baseinu metru dziļu, jo mazajam patīk nirt zem ūdens.

 

 

 

Tad iegādājāmies balonus, dažus sapirkām RIMI, bet knupīša formas balonu pasūtījām speciālajā balonu veikalā. Tad sapirkām trupiņas un svilpītes.

 

 

 

 

 

Bijām arī pasūtījuši torti . Rodrigo nemācēja nopūst svecīti , bet vecāki palīdzēja.

 

 

Vēlāk pasākums izvērtās ar pirts apmeklējumu makšķerēšanu dīķa malā, šašliku cepšanu.

 

 

Dēliņš ar savu jaunāko māsīcu spēlējās un saiņoja savas dāvanas. Nākošajā rītā bija brokastis un dabas baudīšana, dēliņš rādija draugiem un radiem savu māku peldēšanā zem ūdens .Kopumā dzimšanas diena bija mīļa un neaizmirstama mums. Dēliņam būs tik jāatceras pēc bildēm un mūsu stāstītā.

 

 

Laukos ieradāmies dienu ātrāk, lai varam māju sakārtot, pagalmu uzkopt. Kā arī baseinu piepūst, lai ūdens sildās saulē.

 

Pienāca ilgi gaidītā jubilejas diena. Sabrauca radi un draugi . Ģimene mums liela, kopā bijām cilvēki 35. Tad nu klājām galdu, izvēlējos krāsainos plastmasas traukus, lai vieglāk visu vēlāk satīrīt, atbilstoši pieskaņoju salvetes. Istabu rotājām ar meijām un baloniem. Vienīgi jubilāram aizmirsām barošanas krēsliņu paņemt līdzi .

 

 

 

 

 

 

09. Apr 2010, 13:44

Sanch, nē bez palīgierīcēm arī nepeld virs ūdens, bet visam savs laiks domājam ka iemācīsies baseinā arī virs ūdens turēsies.

09. Apr 2010, 11:05

Ingab, Jā ir apgrūtinoši, ja jāsvin dzimšanas diena dzīvoklī . Tāda pieredze arī ir, jo man ir dzimšanas diena janvārī. Tad nu visus radus un draugus , kad saaicina 3 istabu dzīvoklī esmu noskrējusies , kā suns☹ Tad nu prieks mazais. Tāpēc ir labi, ka bērna krustēvam(Kas ir vīra brālis) ir lauki , kur visa lielā ģimene var sasēst normāli pie galda arī ziemā😀))Bet kad taisījām pie mums dzīvoklī , tad arī ar diviem piegājieniem pasākums izvērtās. Vispār kad biju maza vienmēr gribēju, lai dzimšanas diena ir vasarā, tad ir labi var laukā svinēt. Vismaz bērnam ir piepildijusies mana vēlme dzimšanas diena vasaras vidū😀

09. Apr 2010, 10:29

Cik viss skaisti! Vecāki malači, tik pārdomāti visu noorganizēja. Rodrigo paveicas piedzimt vasarā. Mūsu dēļiņam Dzimšanas Diena, ziemā, novembra beigās. Pirmā dada jubilēju svinējam divās daļās, jo dzīvojam vienistabas dzīvoklī. No rīta mani radi, vakarā vīra radi. Bijam riktīgi noguruši divas reizes klāt galdu, visu sisldīt, kopt utt.
Bet par zemūdens peldēšanu- VĀRDU NAV! Malacītis!