"Jaunais Zvaigžņu Teātris"  aicina pieteikties bērnus, kas vēlas piedalīties izrādēs!

"Jaunais Zvaigžņu Teātris" aicina pieteikties bērnus, kas vēlas piedalīties izrādēs!

10. Dec 2011, 19:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja Tev patīk uzstāties, Tu vēlies apgūt dziedāšanu un aktiermeistarību, kā arī spēlēt īstā teātra izrādē kopā ar populāriem aktieriem, tad nāc un piesakies "Jauno Zvaigžņu Teātrī"! No februāra notiks nodarbības, kurās varēs apgūt dziedāšanu un skatuves pieredzi Lailas Ilzes Purmalietes un režisora Vara Vētras vadībā.

 

Nodarbības notiks dažādās vecuma grupās (no 4 līdz 7 gadiem un no 8 līdz 12 gadiem).

 

Tās notiks divas reizes nedēļā - pirmdienās un ceturtdienās plkst. 15.00 (pirmā grupa) un 16.30 (otrā grupa), Rīgā, K.Valdemāra ielā 39 (K.Valdemāra un Lāčplēša ielu krustojums) - "Jauno Zvaigžņu Teātra" telpās. 

 

Maksa par nodarbībām – 25,-Ls mēnesī. 

 

Gada laikā iecerēts ne tikai apgūt spēju uzstāties uz skatuves un sagatavot dažādus priekšnesumus, bet arī piedalīties īstās teātra izrādēs, kuras tiks iestudētas uz īstas teātra skatuves - muzikāla izrāde "Viens pats Ziemassvētkos" (pēc filmas "Viens pats mājās" un "Divas Lotiņas" motīviem) un “Kā Zaķis uz Rīgu brauca” (pēc Annas Sakses pasaku motīviem). Studijas dalībniekiem būs arī iespēja uzstāties dažādos koncertos un piedalīties citos projektos.

 

Līdz šim JZT ir iestudējis tādas izrādes kā “Viens pats Ziemassvētkos 1 un 2”, “Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti”, “Trīs siventīņi un CŪKMENS”, “Robis Huds”, rokopera “Olivers”, “Blumkvists - meistardetektīvs” u.c.

 

Informācija un pieteikumi pa tālruņiem: 29473307 un 67331367, un pa e-pastu 

laila.ilze@jaunaszvaigznes.lv

Pieteikties nodarbībām var līdz februāra beigām.