Īpašs tētis gan meitiņai, gan sieviņai

Īpašs tētis gan meitiņai, gan sieviņai

05. Oct 2009, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rūpīgais un iejūtīgais Nikolas Annas tētis.

{pic:1}

Zinu, katram bērniņam savs tētis ir vislabākais, stiprākais, gudrākais, mīļākais! Un tieši tāds ir arī mūsu meitiņas Nikolas Annas tētis!

 

Jau no meitiņas dzimšanas brīža draugs vienmēr ir bijis mans lielais atbalsts. Gan cēlās naktīs manā vietā barot, mierināt meitiņu, gan vannoja, gāja ārā pastaigās, rotaļājās rādot meitiņai grabuļus!

 

Jo lielāka meitiņa aug, jo lielāka autoritāte tētis ir viņas acīs. Kad tētis nāk mājās, pa visu dzīvokli skan Nikolas Annas spalgā balstiņa, viņa sāk dejot un vicināt rociņas! Tētim jebkurā brīdī izdodās mazo sasmīdināt un uzjautrināt! Kad slimoju, tētis bez vārda runas paņēma meitiņu, saģērba un devās laukā. Ļāva man atpūsties un pagulēt un, pārnākot mājās, nolika mazo gulēt un manā vietā pagatavoja vakariņas!

 

Šobrīd meitiņai ir jau gadiņš un četri mēneši un viņa prasa ļoti daudz uzmanības. Abiem kopā patīk klausīties mūziku, dancot un skatīties grāmatiņas! Kad Nikola Anna ir divatā ar tēti kaut kur aizbraukuši, viņai nav ne mazākie niķi un stiķi.

 

Ļoti patīk pavadīt laiku kopā ar tēti! Ir pat reizes bijušas, kad pa nakti pamostoties meitiņa sauc nevis mammu, bet tēti! Un starp citu rīta buča pirmajam pienākas tētim :) Tētis mums ir īpašs-   viņš ir īpašs gan kā tētis meitiņai, gan kā dzīves biedrs man! Liels paldies viņam par to, ka viņš mums tāds ir! :)

Piesaki jūsu tēti konkursam "Mūsu mīļais tētis" arī Tu un laimē dāvanas no Huggies un Dailes teātra! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

05. Oct 2009, 16:25

cik ir dzirdēts,tad tiešam meitiņas mīl ļoti tētus😀
manējā meitiņa arī ir lielā sajūšmā ,kad ierauga tēti😀

05. Oct 2009, 16:14

Mili

rita123 rita123 05. Oct 2009, 15:06

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀