Intriģējoša spēle sulu cienītājiem – „Kubuss un Noslēpumu grāmata”

Intriģējoša spēle sulu cienītājiem – „Kubuss un Noslēpumu grāmata”

19. Feb 2011, 18:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā labi pazīstamo un bērnu vidū iecienīto sulu „Kubuś” ražotājs aicina piedalīties izklaidējoši izglītojošā interneta piedzīvojumu spēlē „Kubuss un Noslēpumu grāmata” un laimēt daudz un dažādas vērtīgas balvas.

{smallpic:1}

Galvenā balva ir ceļojums uz Vācijas ūdens atrakciju parku „Tropical Island” četrām personām.

{smallpic:2}

Spēle šķitīs interesanta ne vien bērniem, bet arī vecākiem – ikvienam, kurā mīt piedzīvojuma meklētāja gariņš. Bērniem spēle ir arī savdabīgs mācību process – iepazīšanās ar dažādiem negaidītiem dzīves pavērsieniem, nemitīga patstāvīgu lēmumu pieņemšana visneiedomātākajās situācijās, kā arī dažādu prasmju un iemaņu treniņš.

{smallpic:3}

{smallpic:4}

{smallpic:5}

{smallpic:6}

{smallpic:7}

Paši spēles noteikumi ir vienkārši un viegli uztverami. „Kubuss un Noslēpumu grāmata” ir piedzīvojumu spēle, kas veidota kā ceļojums pa četrām dažādām salām ar mērķi atgūt ļaunā burvja Gmora nolaupīto „Noslēpumu grāmatu”. Spēlētājs kopā ar lācīti Kubusu ceļo no vienas salas uz otru, veicot dažādus uzdevumus, palīdzot vietējiem iedzīvotājiem un krājot punktus. Kubusam ceļā stājas un traucē veikt uzdevumus ļaunie jūras pirāti un burvis.

 

Spēlētājiem pie dažādām balvām ir iespējams tikt, krājot gan punktus, gan arī slepenos kodus. Punktus ir iespējams iegūt, spēles gaitā vācot augļus un dārzeņus, kā arī uzveicot pretiniekus. Savukārt slepenie kodi ir paslēpti uz „Kubuś” sulu pudelēm, kas piedalās akcijā.

 

Kā jau iepriekš minēts, galvenā balva ir ceļojums uz Vācijas ūdens atrakciju parku „Tropical Island”, tomēr spēlētājiem ir iespējams iegūt arī dažādas citas balvas:

 

-         12 „PlayStation 3” spēļu konsoles

-         36 „PlayStation Portable” spēļu konsoles

-         600 USB zibatmiņas

-         100 teltis

-         350 teleskopus

-         350 jostas somiņas

-         350 kabatas lukturīšus

-         350 kompasus

-         350 bumerangus

-         350 rācijas

 

Varbūtība, ka izdosies savā īpašumā iegūt kādu no balvām, ir ļoti liela, jo balvu izloze notiek katru nedēļu.

{smallpic:8}

Lai varētu uzsākt spēli, jāiegādājas tikai viena „Kubuś” akcijas sula un jāatrod uz pudeles noslēptais slepenais kods. Tad jādodas uz spēles interneta mājas lapu www.kubus.lv un jāpiereģistrējas, ievadot slepeno kodu. Aicinām pasteigties, jo spēle beigsies jau 6. jūnijā.

 

Papildus ar spēles noteikumiem iespējams iepazīties mājas lapā www.kubus.lv

mamma27 mamma27 11. May 2010, 14:26

Man vīrs cītīgi spēlē😀