Darbīgā Ligitas un Ralfa nedēļa

Darbīgā Ligitas un Ralfa nedēļa

03. Feb 2011, 09:13 Muuna Muuna

Pagājušā nedēļa man kopumā izvērtās ļoti aktīva un notikumiem pilna. Otrdienas vakarā apmeklēju treniņu, bet ceturtdien pie mums mājās viesojās Māmiņu kluba filmēšanas komanda.

 

Tas gan bija interesanti. Atceros operatoru ar foršo humora izjūtu. Teicu, ka man jau labu laiku pirms viņu ierašanās sākās lampu drudzis. Bet operators smaidot noteica – „nekas, tūlīt ienesīšu vēl divas” :D Vispār visi jautājumi likās tādi, kas prasītu kādu laiciņu apdomāties pirms atbildēt, bet tā kā man vajadzēja runāt uzreiz, tad nu tas bija īsts pārbaudījums! Tagad domāju, ka dažas lietas būtu teikusi mazliet savādāk :D Būs jāskatās caur spilvena maliņu uz sevi!

 

Piektdien abi ar Ralfiņu apmeklējām vingrošanu māmiņām ar zīdaiņiem. No sākuma izvingrojos es, bet Ralfiņš diezgan paklausīgi vēroja visu apkārt notiekošo. Beigās, kad viņam apnika skatīties kā mamma cilā kājas, paņēmu viņu sev blakus un vingrojām kopā uz viena paklājiņa. Ralfiņš vēlās uz visām pusēm, kamēr es izpildīju treneres dotos vingrinājumus. Uzreiz pēc tam Ralfiņam bija pašam sava vingrošanas nodarbība, jo gājām uz bobatu. Un nemaz nebija saguris no garā rīta cēliena. Bet tas ir fizioterapeites nopelns, jo Ralfiņam tur vienmēr ir labs garastāvoklis un nodarbības paiet mierīgi un ar prieku. Pēc tam gan mazais aizmiga gandrīz uzreiz pēc tam, kad biju viņu ielikusi kombinezonā.

 

Piektdienas vakarā biju ļoti apņēmīga sestdien doties atkal uz sporta klubu, bet, kad pienāca sestdiena, sajūtas bija jau pavisam citas. Tā negribējās nekur kustēt. Jau gribēju rakstīt draudzenei, ka laikam šo reizi izlaidīšu, kad paralēli saņēmu no viņas īsziņu „Iesi šodien uz fitnesu? Es tā kā lēnām taisos”. Un tas bija vajadzīgais stimuls, lai es iepriekš rakstīto īsziņu izdzēstu un atbildētu ar „Jap, es arī eju taisīties!”. Bet treniņā jau pie sevis prātoju – cik labi, ka es saņēmos! Trenere bija īsta enerģijas bumba :) un vēl tik superīga mūzika! Garastāvoklis uzlabojās par visiem 100%. Sportoju ar atdevi un jāteic, ka tas bija vislabākais treniņš no visiem, ko esmu sākusi. To var just vēl šodien! Pēc treniņa iemēģināju atpūtas zonu – pasildījos tvaika pirtī un saunā un biju gatava doties pie saviem abiem vīriešiem, kas mani jau pacietīgi gaidīja :) Superīga sestdiena!

 

Tagad man ir skaidrs, kā turpmāk pavadīšu piektdienu rītus un sestdienas. Sanāk ļoti aktīvi, bet man patīk!

{smallpic:1}

Svētdien visi aizbraucām pastaigāties uz Mežaparku. Laiks bija ļoti jauks un nostaigājām ļoti garu gabalu. Vēlāk vēl aizbraucām papusdienot ārpus mājas. Tā pagāja manas brīvdienas. Ļoti ceru, ka laiciņš mūs turpmāk lutinās un nākamajās brīvdienās varēs aizlaist tālāk pie dabas.

 

Pa brīvdienām radās interesantas idejas, kā sagatavot lavašu, un šodien abi ar Ralfiņu aizstaigājām līdz veikalam, lai nopirktu visu nepieciešamo un pārsteigtu vīru ar netradicionālām vakariņām. Lavašu pierasts uzskatīt par uzkodu, bet mēs to ēdām vakariņās. Vislabākais bija lavašs, kuru izmēģināju ar pesto mērci, rīvētu Ementāles sieru un svaigu tomātu. Mmmm...

Muuna Muuna 27. Apr 2010, 10:57

more
es arī nekad līdz šim nebiju taisījusi, bet man šķiet tā lieta vienkārši nevar neizdoties, tā ka pamēģini 😀