Bērnu - sportistu mammas - apvienojamies!?

Bērnu - sportistu mammas - apvienojamies!?

28. Jun 2012, 16:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinu blogot un dalīties pieredzē sportistu mammām! No savas puses ielikšu te arī intervijas ar bērnu sporta ekspertiem un treneriem!

 Veram vaļā jaunu Klubiņu portālā - Bērns un sports, kurā aicinu pievienoties, lasīt, komentēt un dalīties savā pieredzē ikvienu mammu, kam bērns nodarbojas ar kādu sporta veidu.

 Kāpēc tāda izvēle? Jo mēs jau zinām, ka bērnu sportošana, braukāšana uz treniņiem sasniegumi, izaicinājumi un grūtības aizņem diezgan lielu dzīves daļu. Ja arī tev mājās ir kāds mazais futbolists, hokejists vai kādā citā sporta veidā iesaisīts bērns, raksti un pievienojies!

 Pastāstīšu nedaudz par sevi - manam bērnam ir 9 gadi un līdz šim 3 gadus viņš ir trenējies futbolā, no kuriem pēdējos 2 diezgan intensīvi. Pat 6 reizes nedēļā. Šovasar viņš izlēma, ka vēlas mainīt sporta veidu, mēs neiebildām, jo dažādu iemeslu dēļ sapratām, ok, šis sporta veids nav vienīgais, kurā iespējams pilnvērtīgi attīstīties. Izskatās, ka nākamā lielā aizraušanās būs basketbols.

 Galu galā, kāpēc nemainīt kursu un nepamēģināt kaut ko citu!?

 Lai gan uz treniņiem vairāk ved tētis, es aizeju pa retam uz kādām spēlēm, man kā mammai ir dažādi jautājumi:

  • kurš ir tas vecums, kad bērnu laist sportošanā patiešām intensīvi un kāds ir tas veselībai vēlamais apjoms? Mani jau kā mammu tik daudz neinteresē tie kausi un atzinības, es gribu, lai bērns ir vesels un laimīgs!
  • kurš sporta veids dara vislielāko labumu, bet kurš ir par smagu un atliekams uz vēlāku laiku?
  • ja bērns izlēmis sportot, kā izvēlēties klubu, kā pierakstīties komandā?
  • sportošana kā ģimenes dzīvesveids

 Pavisam drīz šajā klubā ielikšu arī interviju ar profesionālu sporta aģentu, kurš sāks nodarboties arī ar manu bērnu - viņš varētu pastāstīt tieši par sporta klubu un sportista karjeras aizkulisēm.

 Vai jūs interesē šī tēma un šeit ir sportistu mammas?

 Pačukstēšu , ka 11.jūlijā Māmiņu klubs aicinās jūs arī piedalīties kādam ļoti nozīmīgam sporta notikumam par godu veltītā labdarības pasākumā, kas būs feins un vasarīgs piedzīvojums mums visām.

 

Sandija, Māmiņu Klubs