''Amber Dew'' dzintara produkti

''Amber Dew'' dzintara produkti

19. May 2018, 17:17 KBodniece KBodniece

Esam palietojuši Amber Dew produktus - ziepes un eļļu sausai un jutīgai ādai -  10 dienas. Produktus lietoju 5 gadus vecam bērnam uz rokām. Teikšu, ka kopējais efekts ir pat ļoti labs. Nebiju gaidījusi, ka eļļa tik labi iedarbosies. Pirmkārt, eļļa ''nekož'' roku ādā, kas jau ir liels pluss visā šajā procedūrā. Otrkārt - arī apsārtums labi mazinās - jo īpaši to var pamanīt no rīta, kad rokas bijušas iesmērētas uz nakti. Taču dārziņā, kur ziepes un eļļu nelietojam, roku ādas stāvoklis periodiski pasliktinās, tad eļļa kalpo kā glābiņš kārtējo reizi apsārtušām rokām. Mūsu gadījumā Amber Dew produktu smaržai ir sekundāra nozīme, taču nevar nepiebilst, ka tie smaržo brīnišķīgi. Arī meitai ļoti patīk aromāts un ziepīšu forma/izskats. Varbūt šādiem gadījumiem Amber Dew ir kāds piemērotāks produkts, taču arī šos es varu ieteikt kā efektīvus cīņai ar iekaisušu, apsārtušu, niezošu ādu. Turpmāk noteikti šai problēmai lietosim Amber Dew produktus, jo efekts ir acīmredzams.

Piebildīšu, ka līdz šim lietotie aptiekās pieejamie krēmi bija neefektīvi un vēl vairāk kairināja tā jau apsārtušo un niezošo ādu.

Liels paldies par iespēju iepazīties ar Amber Dew produktiem. Beidzot ir atrasti dabīgi līdzekļi, kas tiešām iedarbojas!

19. May 2018, 17:21

Testējām šīs ''Amber Dew'' ziepes un eļļu: