Ziemassvētku eglīte bērniem

Ziemassvētku eglīte bērniem

06. Dec 2012, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis uzvedums radīts pateicoties vienreizējiem aktieriem, režisoriem, māksliniekiem, horeogrāfiem no Pēterburgas - viņu darba rezultātā izdevies kolosāls, košs, muzikāls, efektīvs, teatrāls šovs, kas iepriecinās pat pašas izsmalcinātākās gaumes cienītājus - un nav pasaulē prasīgāku skatītāju par bērniem!

20121205140332-93273.jpg

Reiz dzīvoja puisēns - viņam bija neinteresanti dzīvot: ikdiena apnikusi, skolotāji piesienas, visiem ir kāda aizraušanās, bet viņš ir viens un garlaikojas.. Un te nu Jaunā gada priekšvakarā pie viņa ciemos atnāk īsts Ziemassvētku vecītis, kurš var izpildīt jebkuru vēlēšanos. Puisēnsnolēma savu garlaicīgo dzīvi mainīt. Sākumā palūdza Ziemassvētku vecītim palīgus, kas visus darbus viņa vietā izdarītu, tikai - tā kā palīgiem zināšanu maz, daudz nepatikšanu garantētas. Tad sagribēja tikt pie draugiem: izvēlējās sev vesalu pirātu komandu - bet, ja dzīvo pēc viņa likumiem, tad var arī atvadīties no dzīves. Tad Vasjam ienāca prātā doties uz pasaku, kur varētu būt interesanti.. Un te nu viņu gandrīz pūķis vakariņās notiesāja..

Kādi tik brīnumaini piedzīvojumi negaida! Bet pats galvenais - brīnums ir tajā, ka, audzinot robotus, glābjoties no pirātiem, mēģinot uzjautrināt princesi, kura nav sasmīdināma un kopā ar visiem citiem sapratīs: nevis brīnumi mūsu dzīvi padara interesantu, bet gan uzticami draugi un lietas, ko darām no sirds.

Jautras rotaļas pie eglītes, konkursi un balvas, vienreizējs, košs, muzikāls priekšnesums, svētku diskotēka, jaungada kostīmu parāde, Ziemassvētku Vecīša pasts un daudz kas cits gaida bērnus šajā burvīgajā pasākumā!

Šajā programmā kopā ar citiem būs arī Rīgas deju kolektīva MILAGRO vadītāja Tatjana Zakirova!

Latviešu valodā eglītē 25.decembrī plkst.13:30 un 26.decembrī plkst.11:00.

Pasākums bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem.

Cena (Lv): 4-12 Ls

Iegādāties biļetes kasēs Bilešu serviss

Dāvanas cena: 2,50Ls

Vairāk - www.devro.lv