Un Tallink Hotel Riga atpūtīsies..

Un Tallink Hotel Riga atpūtīsies..

22. Sep 2014, 10:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad tu pēdējoreiz biji skaistumkopšanas salonā? Un kad tur bija tava tuvākā draudzene vai mamma? Mums, sievietēm ir svarīgi, lai ap mums būtu skaistums, tad arī iekšēji esam mierīgas, saulīte spīd īpaši spoži un gaiss ir pat vairāk kā svaigs, vai ne?

Tāpēc Māmiņu Klubs un Tallink Hotel Riga piedāvāja jums vai jūsu mīļajiem veltīt uzmanību tikai un vienīgi savai pašsajūtai un skaistumam.

Konkurss ir galā, bet joprojām varat atzīmēt ar LIKE Māmiņu Kluba Facebook lapu (https://www.facebook.com/maminuklubs.lv), kā arī ar "Like" atzīmēt Tallink Hotel Riga Facebook lapu (https://www.facebook.com/pages/Tallink-Hotel-Riga/173172202732292?fref=ts), kurā var uzzināt visu par šīs viesnīcas piedāvājumu!

Skaistumkopšanas salons hera beauty & wellness
Tallink hotel riga

20140916103038-54001.jpg

Skaistumkopšanas salons Hera Beauty & Wellness piedāvā klasiskos skaistumkopšanas pakalpojumus un plašā izvēlē arī kosmētiskos pakalpojumus. Pirmajā viesnīcas stāvā tiek piedāvāta atslābinoša ķermeņa masāža, rūpes par sejas ādu, rokām un kājām, kā arī  - friziera pakalpojumi.

Un šo pasaku baudīt aicinām -

IVETA MIEZE!

APSVEICAM! Zemāk uzzini, kam vari pateikties par šo dāvaniņu!

Inga Račko: "Dāvanu karti dāvinātu savai māsai Iveta Mieze ,kas ir uzticama draudzene un lieliska krustmāte manai meitiņai!"

 

Ar skaistumkopšanas salona Hera Salongid pakalpojumu klāstu var iepazīties : www.herasalongid.ee, e-pastā: hera@tallinkhotels.lv vai pa tālruni +371 67099764.

Uzvarētāju un dāvanu kartes "Hera Beauty & Wellness"  īpašnieci aicinām atsaukties, rakstot uz aleksandra@maminklub.lv!

Māmiņu Klubs