TV3 raidījums “Māmiņu Klubs” jau PIEKTDIEN ar jautru ballīti “LIDO” atklās jauno sezonu!

TV3 raidījums “Māmiņu Klubs” jau PIEKTDIEN ar jautru ballīti “LIDO” atklās jauno sezonu!

22. Aug 2013, 14:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākot ar 1.septembri, TV3 raidījums “Māmiņu Klubs” uzsāk jauno sezonu. Raidījuma jaunās sezonas grandiozais atklāšanas pasākums norisināsies jau 23.augustā plkst.10:30, kopā ar vairāk nekā 140 jauno ģimeņu ar bērniem “LIDO Atpūtas centrā”.

PIESAKIES PASĀKUMAM ŠEIT!

20130821103959-72895.jpg 

TV3 raidījums “Māmiņu Klubs” TV ēterā skatāms jau 9.gadu. Tas ir pirmais un vienīgais izglītojošais TV raidījums jaunajām ģimenēm par un ap bērniem. Raidījuma oriģinālformāts tapis Latvijā, taču nu jau četrus gadus tas skatāms arī Lietuvā (TV3 “Mamyciu Klubas”). Raidījuma ģenerālsponsors un galvenais atbalstītājs visus šos gadus ir “HUGGIES” autiņbiksītes. Raidījuma vadītāju godā jau otro gadu pēc kārtas ir Kristīne Virsnīte ar meitiņu Amēliju:

“Jaunajā “Māmiņu Kluba” televīzijas sezonā turpināsim sekot līdzi Lienes un Kaspara Bērziņu jaundzimušā bērniņa “Superbēbīša” gaitām. Lai arī mazulīte pasaulē nāca šā gada jūlijā, stāstīsim par visu pēc kārtas, tāpēc 1.septembra raidījumā uzzināsim kā “Superbēbīša” ģimenei gāja Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā, tiekoties ar vecmāti, kura bija kopā ar Lieni un Kasparu viņu bērniņa dzemdībās. Raidījumā turpināsim izglītot jaunos vecākus par un ap bērnu auklēšanu, audzināšanu un sirsnīgām attiecībām ģimenēs, jo tās ir visas mūsu tautas nākotnes pastāvēšanas galvenais spēks. Raidījums “Māmiņu Klubs” vienmēr ir cīnījies un turpinās rūpēties par Latvijas demogrāfiju, rādot, cik piepildīta un jēgpilna var būt dzīve kopā ar ģimeni, bērniem”, stāsta raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte.

20130821103923-16688.jpg

Vēl pirmajā sezonas raidījumā 1.septembrī viesosimies Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un tiksimies ar Dakteriem Klauniem. “Dr.Klauns” ir projekts, kurš Amerikas Savienotajās Valsīts pastāv jau 30 gadus un beidzot atceļojis arī pie mums uz Latviju. Turpmāk bērniem un vecākiem vairs nebūs vieniem jāpārdzīvo grūti brīži slimnīcā, jo pie mazajiem nāks ciemos pavisam jautri un smaidīgi Dakteri Klauni, kuri viņus izklaidēs un novērsīs domas no sāpīgajām procedūrām.

TV3 raidījuma “Māmiņu Klubs” sezonas atklāšanas pasākumā “LIDO Atpūtas centrā” 23.augustā no plkst. 10:30 ģimenes ar bērniem priecēs svētku koncerts, karuseļi bez maksas, atrakcijas un Māmiņu Kluba biedru no visas Latvijas satikšanās. Vasarā Māmiņu Kluba interneta portālā www.maminuklubs.lv norisinājās īpašs konkurss par ģimenēm ar bērniem draudzīgām vietām Latvijā. Atklāšanas pasākumā tiks nosauktas TOP10 ģimenēm ar bērniem draudzīgās vietas, t.sk. arī “LIDO Atpūtas centrs”, kas saņems īpašo “Māmiņu Kluba” uzlīmi.

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 22. Aug 2013, 18:29 ennya

Protams, nāciet droši! 😀 Tiksimies rīt LIDO!