Tirgus kopā ar „Māmiņu klubu” Kalnciema kvartālā 27. oktobrī

Tirgus kopā ar „Māmiņu klubu” Kalnciema kvartālā 27. oktobrī

23. Oct 2018, 15:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

27. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus notiks kopā ar „Māmiņu klubu” un dažādām aktivitātēm visai ģimenei – aicinām asināt prātu kopā ar „Pikolo” žurnālu zinātkāriem bērniem, iepazīties ar kanisterapijas samojedu suņiem un atbalstīt jaunas un topošas māmiņas, piedaloties Māmiņu Kluba Labdarības fonda izsolē. Brūnās mājas zālē būs īpašais māmiņu stūrītis, kur visas dienas garumā būs ierīkota vieta mazulīša barošanai un pārtinamā virsma.

Mazākie varēs izgreznoties ar dabīgām sejas krāsām pie „Biokidd”, nogaršot veselīgus bezglutēna našķus pie „Dabas dimanti” un „Smalkais muslis” un attīstīt domāšanu kopā ar „Agimons” rotaļlietām. Sagatavoties aukstākam laikam palīdzēs latviešu bērnu zīmoli „PETRA”, „Piku”, „WUF kids” un „Zelta sproga”. Savukārt „An’Ra design” piemeklēs t-kreklus ar oriģināliem uzrakstiem gan vecākiem, gan bērniem. Tirgū būs iespēja iegādāties arī „Meat to Eat” truša gaļas bumbiņas pašiem mazākajiem – tā ir pirmā gaļa, ko bērni var lietot uzturā.

Programma:

Plkst. 11.00-15.00 žurnāla „Pikolo” darbnīcā kopā ar galveno varoni mākonīti griezīsim, zīmēsim, krāsosim un asināsim prātu. Pikolo žurnāls ir Latvijas ilustratoru un autoru izdevums jaunākai paaudzei – āķīgi un interesanti uzdevumi, komiksi un lasāmgabali zinātkāriem bērniem.

Plkst. 11.30-13.00 lieli un mazi varēs iepazīties ar diviem kanisterapijas samojeda suņiem, kuri viesosies Kalnciema kvartāla galerijā. Kanisterapija ir viena no zooterapijas nozarēm, kur terapeita lomā ir speciāli atlasīts, apmācīts un sertificēts suns. Nodarbības kopā ar suņiem attīsta neatkarību, pašapziņu, runu un lasītprasmi, kā arī veicina uzticēšanās sajūtu un empātiju, jo bērns mācās pareizi un skaidri izrunāt komandas un sadarboties ar suni.

Plkst. 12.00-13.00 Māmiņu klubs aicina piedalīties izsolē, kur ikviens varēs atbalstīt Māmiņu Kluba Labdarības fondu un palīdzēt krīzē nonākušām sievietēm. Māmiņu Kluba Labdarības fonds sniedz praktisku un emocionālu palīdzību jaunām un topošām māmiņām. Pēc izsoles aicinām piedalīties karaoke kopā ar Frīdi un Māmiņu klubu!

Dalība visos pasākumos bez maksas.

Norises vieta – Kalnciema iela 35, Rīga.