Tiekamies svētdien, 28.oktobrī, STV Pirmā 9.20 no rīta!

26. Oct 2018, 00:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šo svētdien rīts iesāksies īpaši - ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu. Tāpēc ieplāno savu svētdienu tā, lai to nepalaistu garām un varētu netraucēti izbaudīt katru no mūsu sagatavotajiem sižetiem.

Lūk, ko rādīsim un par ko stāstīsim jau 28. oktobrī!

Tiksimies ar Radio Pieci ētera personību Tomu Grēviņu un bloga viensplusviens.lv autori Lauru Grēviņu, lai parunātos par tētu un mammu būšanām un to, ko darīt, ja kaut kas nevedas pēc plāna.

Uzzināsim, kā parūpēties par bērna zobiem jau no to šķilšanās brīža - kā baltās pērlītes pareizāk kopt, lai tās būtu baltas un veselas.

Mums, sievietēm, patīk pucēties, un mēs labprāt iepērkamies, lai papildinātu savu garderobi, taču varbūt nākotnē to darīt pārdomātāk? Ieguvēja būsi gan Tu pati, jo būs atvieglotāks apģērbu saskaņošanas process, gan arī Tavs maciņš, kuram garām ies spontāni un lieki tēriņi.

Kopīgi pagatavosim gardumu, kuru noteikti daudzi atcerās no savas bērnības - rupjmaizes saldo ar medu.

Par bioloģisku pārtiku runā daudzi, taču atklāts paliek jautājums, vai šis termins ir tikai veiksmīgs mārketinga triks, vai arī pareizā izvēle ikvienai ģimenei. Atbildi uz šo jautājumu meklēsim sarunā ar eksperti Janu Simanovsku.

Noskaidrosim, kā vispareizāk vannot mazuli - vai bērniņam ir nepieciešami ādas kopšanas līdzekļi un, ja ir, tad kādus izvēlēties?

 

Raidījumu skaties arī