Tiekamies STV šo svētdien 9.20! Lielajā intervijā  - Aleksandrs no seriāla "Markuss"

Tiekamies STV šo svētdien 9.20! Lielajā intervijā - Aleksandrs no seriāla "Markuss"

12. Oct 2019, 20:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jauna nedēļa, jauns raidījums! Mums šajai svētdienai ir sagatavoti vairāki interesanti stāsti, kas noderēs gan topošajiem vecākiem, gan arī ģimenēm, kurās aug mazuļi, savukārt kā punktiņš uz "i" būs enerģiskā intervija. Vai esi gatava?

Uzzini, par ko stāstīstim jau šo svētdien!

Lielajā intervijā tiksimies ar jaunā Latvijas un Ukrainas kopražojuma seriāla “Markuss” galveno varoni - 11 gadus vecao Aleksandru Neikenu. Astoņu sēriju detektīva - melodrāmas "Markuss" centrā ir skolotāja Poļina, kuras bērnu Marku jeb Markusu pēc nolaupīšanas adoptējis pāris no Latvijas. Titullomā būs rīdzinieks Aleksandrs Neikens, bet viņa latviešu vecākus atveidos Rihards Lepers un Agnese Cīrule, savukārt bioloģisko māti – Krievijas aktrise Jevgēnija Rozanova.

Tiksimies ar māmiņu, kura pieņēmusi lēmumu uzglabāt bērniņa cilmes šūnas. Uzzināsim viņas apsvērumus par labu šim lēmumam, kā arī vaicāsim speciālistam, kā šis process notiek, un kāds gan no tā ir nākotnes ieguvums.

Uzzināsim, kāda ir atšķirība starp bērna un pieauguša cilvēka ādu, un kā par maza cilvēka ādu parūpēties gada aukstajos mēnešos - kad lietot speciālus aizsargkrēmus un vai tos vispār lietot?

Parunāsim par daudzu mammu "bubuli" - glutēnu bērna pārtikā. Vai no tā tiešām vajag izvairīties, vai arī graudaugus tomēr bez iemesla nevajadzētu izslēgt no mazuļa piebarojuma.

Tiekamies 13.oktobrī plkst. 9.20 STV Pirmā!