Tiekamies jau šo svētdien 9.20 kanālā STV Pirmā!

09. Nov 2018, 17:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētku dienas, 11.novembra rītā, kā ierasts plkst. 9.20 tiksimies STV Pirmā, lai parunātu par mums, sievietēm un mammām, svarīgiem jautājumiem. Kādus sižetus esam sagatavojuši šoreiz?

Raidījuma lielajā intervijā tiksimies ar televīzijas kanāla STV Pirmā ētera personību un radio balsi Valdi Melderi un viņa sievu Sarmīti, lai parunātu par ceļojumu cauri ASV ar motocikliem. Tāpat arī noskaidrosim viņu pieredzi un viedokli par kāzām, attiecībām un bērniem.

 

Bieži dzirdam, ka aktīviem bērniem tiek piedēvēta hiperaktivitāte, taču lielākoties tas ir lieki. Tāpēc dosimies pie speciālista, kā arī tiksimies ar mammu, kuras ģimenē aug hiperaktīvs bērns, lai uzzinātu, kāda ir atšķirība starp vienkārši aktīvu bērnu un hiperaktīvu.

Vai Tu zini, kas ir autisms? Raidījumā noskaidrosim, kas tas ir, un kā ar šo diagnozi sadzīvot, jo par šiem veselības traucējumiem bērniem dzirdam aizvien biežāk.

Kopā ar lielveikaliem SKY gatavosim svētku nedēļai tik piemēroto kazas siera un biešu uzkodu.

Mūs nereti biedē ar slikto palmu eļļu, bet vai tā ir patiess drauds mūsu veselībai, vai arī tikai maldos balstīti uzskati? Dosimies pie speciālistes rast atbildes.

Kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galvenā varoņa Kārļa māmiņu Melāniju dosimies uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu, lai kopīgi pavingrotu.

Raidījumu skaties arī