Tiekamies 9.jūnijā Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - stiliste Iveta Vecmane

08. Jun 2019, 19:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nedēļas nogale solās būt patiešām piepildīta, jo jau rīt visi tiekamies Māmiņu Kluba Vasaras festivālā kultūras pils "Ziemeļblāzma" parkā, kur visas dienas garumā priecāsimies un svinēsim vasaras atnākšanu. Arī pēc svētkiem mēs uz ilgu laiku nešķirsimies - jau svētdien no rīta plkst. 9.20 tiekamies Māmiņu Kluba TV raidījumā.

 

Ieskaties, kādas tēmas esam sagatavojuši jaunajam raidījumam!

 

Lielajā intervijā tiksimies ar stilisti un modes mākslinieci Ivetu Vecmani, lai runātu par sievietes izskatu un to, kāpēc sievietes par sevi nerūpējas. Protams, kur gan bez sarunām par mammas būšanu.

 

Iveta Vecmane

 

Kas vēl labāk piestāv karstai vasaras dienai kā saldējums? Pagatavosim šo gardumu kopā!

 

Rabarberu saldējums

 

Kāpēc gan jaunas meitenes saslimst ar tādiem ēšanas traucējumiem kā anoreksija un bulīmija, un vai tos iespējams izārstēt? Dosimies pie speciālistiem noskaidrot! Vaicāsim, kāpēc šādiem ēšanas traucējumiem jāpievērš uzmanība, un ko mēs, mammas, varam darīt, lai savām pusaugu meitām palīdzētu ar to tikt galā.

 

Bulīmija

 

Uzzināsim, kā pasargāt savu un savu ģimenes locekļu ādu no saules zobiņiem.

 

Saules aizsardzība Eucerin

 

Vasara nav iedomājama bez ceļojumiem, tāpēc meklēsim atbildi uz jautājumu, kādu pārtiku ņem līdzi, dodoties ārpus mājas siltajās vasaras dienās, lai mazais būtu pietiekami paēdis. Noskaidrosim, cik ilgi ir derīgs gatavs burciņēdiens, un kā vislabāk uzglabāt pārtiku, ja esam to gatavojušas pašas.

 

 

Tiekamies 9.jūnijā plkst. 9.20