Tiekamies 19.maijā Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - gleznotāja Kristīne Luīze Avotiņa

17. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nedēļas nogale solās būt īpaši rosīga - Rīgas centru piepildīs lieli un mazi skrējēji, bet sestdienas vakarā daudzi dosies iepazīt muzejus no cita skatpunkta. Vai jau esi izdomājusi, kurp šajās brīvdienās vedīs jūsu ceļš?

Starp daudzajām aktivitātēm neaizmirsti svētdienas rītā plkst. 9.20 ieslēgt STV Pirmā, lai noskatītos Māmiņu Kluba jaunāko TV raidījumu.

Ieskaties, par ko vēstīsim šoreiz.

Lielajā intervijā tiksimies ar gleznotāju Kristīni Luīzi Avotiņu, kura pastāstīs par saviem košajiem darbiem un attiecībām ar mammu. Tāpat arī noskaidrosim, kā mainījusies viņas dzīve kopš brīža, kad viņa pati kļuvusi par mammu, un to, kā bērni maina mūsu domāšanu un mūs pašus kā cilvēkus.

Kopā ar iedvesmojošo Rimi Bērniem pavāru Normundu Baranovski gatavosim steiku ar pavasarīgiem sparģeļiem.

Uzzināsim, kā Latvijas pavasarī un vasarā stilīgi saģērbt bērnus.

Pavasara izraisītās alerģijas nav nekas patīkams, tāpēc dosimies noskaidrot, kā ar to cīnīties ar pēc iespējas dabiskākiem līdzekļiem.

Ragavas taisa vasarā, tāpēc padomāsim par ēku siltināšanu, lai ziemā būtu silti.

"Zero waste", "zero veikali" - uzdosim jautājumu, vai tā ir modes lieta, vai arī šis ir veids, kā, mainot ikdienas paradumus, varam parūpēties par to, lai mēs dzīvotu ilgtspējīgāk un daba netiktu tik ļoti piesārņota. Meklēsim atbildi uz jautājumu, kāpēc mums vajadzētu vairāk padomāt par dabas aizsardzību un retāk veikalos ņemt tik viegli pieejamos plastmasas maisiņus.

Tiekamies 19.maijā plkst. 9.20