13.10.2013.Tv3: rudens talka, aktīvo māmiņu rīts un veselīgs uzturs gaidību laikā

14. Oct 2013, 13:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdienas raidījums ir izskanējis un laiks vēlreiz noskatīties svētdienas raidījumu,ja nu gadījumā to neredzēji!

13.oktobra raidījuma tēmas:

Uzturs gaidību laikā

Kad kļūstam par topošajām māmiņām, mēs apņemamies mainīt savus ieradumus – cenšamies vairāk atpūsies un nopietni pārdomājam savu ēdienkarti. Arī māmiņa Laura, kura ir trešā bērniņa gaidībās, rūpējas par savu un bērnu veselību, gatavojot pēc iespējas vienkāršāk, taču pārdomāti, lai tas, kas nonāk uz mūsu šķīvja ir uzturvielām bagāts.

Kartupeļu talka laukos

Bērni ir ļoti zinātkāri, viņos virmo interese par visu, taču, lai bērni spētu apmierināt savu kāri pēc zināšanām, mums viņiem šī iespēja ir jādod – jābūt līdzās un jāstāsta, kāda ir šī pasaule, jāizskaidro tajā notiekošais. Tāpēc tuvojoties pēdējām rudens ražas novākšanas dienām, devāmies uz laukiem, lai mazajiem pilsētniekiem būtu iespēja piedzīvot to, kas laukos ir ikdiena.

Māmiņu un mazuļu rīti internetā

Blogu jeb interneta dienasgrāmatu rakstīšana ir kļuvusi ļoti populāra visā pasaulē, ir cilvēki, kuri pateicoties saviem emuāriem tīmeklī, spēj nodrošināt sev diezgan pieklājīgu iztiku – kāds raksta par modi, ceļojumiem, modernajām tehnoloģijām, kāds par savu kulināro mākslu. Savukārt māmiņas lielākoties dalās savās sajūtās, gaidot un audzinot bērnus. Arī superbēbītes Līnas Grietas māmiņa raksta savu blogu.