24.06.2018.STV: vasaras mode, soišlika recepte, pirtīžas, sekss pēc dzemdībām

24.06.2018.STV: vasaras mode, soišlika recepte, pirtīžas, sekss pēc dzemdībām

24. Jun 2018, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Ir klāt Jāņu rīts, esam kopā modušies, arī Tv raidījums ja noskatīts. Bet ja nu neesi kādu no stāstiem redzējusi, droši - tie atrodami, tepat, lai arī Tev būtu tā iespēja izbaudīt šī svētku raidījuma īpašos stāstus un pasmelties kādu noderīgu padomu arī savai ikdienai. 
 
Sievietes seksualitāte pēc bērna piedzimšanas - kāpēc sievietēm nepieciešams laiks, lai atkal sajustu vēlmi pēc tuvības ar mīļoto vīrieti, ko darīt, ja interese par intīmām attiecībām absolūti pazudusi.

24jūn Sekss pēc dzemdībām from Māmiņu Klubs on Vimeo.

 Kopā ar stāsta “Laimīgā Mazuļa dienasgrāmata” varoņiem varam izbaudīt maģisko pirtīžu rituālu

24jūn Laimīgā mazuļa dienasgrāmata - Pirtīžas from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Šodien vēl ir svētku diena un vasara priekšā vēl gara - varam izmēģināt ko jaunu un pagatavot neparastu Jāņu recepti - sojšliku.

24jūn Ģimenes recepte - Soišliks un limonāde from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Un vēl - šodienas raidījums mums deva iespēju ielūkoties modes pasaulē - aktualitātes kleitu un svārku modē šajā vasarā.

24jūn LINDEX - 30 dienas kleitās from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Jāņu rīta Māmiņu kluba TV raidījuma neparasto sarunu ar augu sievu un dvēseles atbalstu Inin Nini par sievietes spēka apzināšanos, par to, cik latvieši ir tuvi ar dabu un kāpēc rituāliem būtu jākļūst par ikdienu nevis jāuztver kā kaut ko maģisku un nesaprotamu, vari meklēt vietnē shortcut.lv
Māmiņu klubs, 2018