15.10.2017.TV3: veselīgie kokteiļi, sajūtu dēlis, mammas lutināšana gaisa jogā

15. Oct 2017, 08:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei, brīvdienās! Vai tās ir tās laiskās dienas, kad paveikt mājas soli, pabūt ar ģimeni un izkopt tradīcijas? Mēs ceram, ka tā! Māmiņu Kluba komanda atkal sagatavojusi jums jaunumus!  

Ar veselīgu kokteiļu receptēm šim rudenim lieliem un maziem ģimenes locekļiem svētdienas raidījumā padalīsies kulinārijas eksperte Signe Meirāne.
 

Mammām ir jāvelta laiks arī sev, tāpēc šajā svētdienā atklājam jaunu rubriku "Mamma staro", kurā kopā ar raidījuma vadītāju Ligita Mieze izmēģināsim dažādus sevis lutināšanas paņēmienus, kas ļaus uzlabot arī veselību un kopējo pašsajūtu. Šajā reizē izmēģināsim gaisa jogu ATMA Center LV.


Bēbīšu rubrikā kopā ar Māmiņu klubs aktīvo māmiņu un blogeri Elizabeti Tērmani aizsāksim rotaļlietu darināšanas meistarklases, kur soli pa solim parādīsim, kā pašiem mājās izgatavot rotaļlietas, kas, iespējams, būs mīļākas kā veikalā iegādātās!
 

9.septembrī pirmo reizi Latvijā tika atzīmēta Bērnu rehabilitācijas diena – svētki, kas radīti bērniem un pusaudžiem ar kustību traucējumiem, viņu ģimenēm, draugiem un tuviniekiem. Arī mūsu komanda paviesojās šajā rehabilitācijas dienā, par kuru vēlamies pastāstīt arī jums svētdienas raidījumā. Rehabilitācijas centrs Poga palīdz bērniem un pusaudžiem ar kustību traucējumiem. Tā ir vieta, kur bērniem un bērnu ģimenēm smelties spēkus un ticību saviem spēkiem. Rehabilitācijas centrs darbojas, pateicoties ziedojumiem. Katrs bērna solis, kas tiek sperts POGĀ, ir mūsu kopīgais nopelns. 
TV
MaminjV.S.N MaminjV.S.N 16. Oct 2017, 11:49

Ak Dievs! Lai man atnakt darboties ar gaisa jogu uz šo lakatiņā, man vispirms jānotieve, citadi neiztures mani 90 kilogrami, bet ļoti gribas pameģinat šo jauno lietiņu! ☺