ŠODIEN projektā TAVA DIENA būšu es Supersausins

ŠODIEN projektā TAVA DIENA būšu es Supersausins

11. Sep 2013, 00:03 Supersausins Supersausins

Sveikas!

Nu ko ir pienākusi diena ,kad arī es izlēmu pamēģināt piedalīties projektā "TAVA DIENA".

Mazliet par mani.Māmiņu klubā esmu ar niku Supersausins ,bet īstajā vārdā Sintija.Esmu 19 gadus jauna Jūrmalniece.Esmu dzimusi un auzaugusi Sigūldā ,bet nu jau 10 gadus dzīvoju Jūrmalā.Nāku no trīs bēnu ģimenes, kur esmu vecākais bērns.20130910231524-45122.jpg

Esmu ļoti aktīva smaidīga meitene,kas priecājas par kartu dienu.Patīk iepriecināt draugus un savus mīļos ar kādu gardu ēdienu vai aktīvu nodarbi kaut kur ārpus mājas.

Man ļoti patī pastaigas svaigā kopā gan ar savu ģimenīti un draugiem.Priecājos izbraukt ekskursijās uz kādu jauku Latvijas vietiņu vai ārpus Latvijas.Patīk apskatīt tieši vecās vēsturiskās ēkas.

Esmu mamma kam patīk ļoti ekspermentēt ar savu izskatu krāsojot un grižot matus dažādos veidos.

Mīlu smaidīt daudz , smieties un skaļi klausīties mūziku!

Dzīvoju kopā ar diviem aburošiem vīriešiem-draugu Egilu(21gads) un dēliņu Kristiānu(1.4 gads).

20130910231604-54937.jpg

 

Pēc pašreizējās profesija esmu-KONDITORE.Šogad pabeidzu šo profesiju, bet turpinu mācīties tālmācibas vidusskolā 12.klasi.20130910231725-66632.jpg

Brīvajā laikā kad man ir iespēja vadu dažādus mazus pasākumus,kas man ļoti patīk.Palīdzu veidot pogrammas un vadīt iejusdamās dažādos tēlos.

Šeit Māmiņu klubā esmu no 2012.maija. bet bieži apmainos ar komentāriem 2012.gada APRĪĻA grupiņā.Patīk piedalīties dažāsos interesantos konkursiņos kā arī padalīties ar dažādām idejām.

Esmu sabiedrības dvēsele ,jo patīk ļoti atrasties cilvēku sabiedrībā,iepazīties ar jauniem cilvēkiem.Patīk aprunāties ar cilvēciņiem par līdzīgām manis intresējošām tēmām.20130910231806-28456.jpg

Ceru ka šī diena būš interesanta un iepazīsiet un uzzināsiet, ko jaunu par mani.

Nu ,ko šī diena var sākties un jautājiet visu, kas intresē.

Būs prieks atbildēt.

Aiziet ?

 

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 22:42 Wuda

But majas ir but kopa ar saviem milajiem.😀 tascir kopa ar vecakiem mammu un teti,masu,brali😀
Lai justos ka majas man vajaga apkart siltuma sajutu,milus pozitivus cilvekus😀

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 21:33 banderoso

Sveika😀
Ja man loti patik dzidat😀 vairak es dziedu kopa ar draugiem karoki😀
Mazajam parasti vakara kad ir nemierigs dziedu dzied circenitis aislzskrasne,vai savu bernibas dziesminu ko mamma pati izdomaja man dziedaja😀.

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 18:12

Paldies mammam ,kas uzdeva jautājumus un ceru vel uz kadu interesantu jautajumu😀.

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 18:11 veesma

Man mīļākais ēdiens ko laprāt gatavoju ir suši,pikantas vistiņas ar dārzrņiem un grieķu salāti😀.Šie ēdieni mūsu mājā ir ļoti iecienīti😀.

veesma veesma 11. Sep 2013, 17:57

Sveika!
Kāds ir tavs mīļākais ēdiens, ko tu gatavo!

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 16:54 Sarkangalvīte

Čaviņa..😀 būs prieks atbildēt..😀
1.Nē,pašlaik neplānoju nevienu mazo ,jo jāpaiet vēl kādam laiciņam lai tieku vienai mazai traumai pāri..😀varbūt pēc kādiem 5gadiem varētu.😀
2.Mans sapņu darbs varētu būt saistīts ar pasākumu rīkošanu..Gribētu kas ir tieši bērniem pasākumi.😀Bet man patiktu piedalīties vēl kādā lielākā pasākumā ar zināmiem cilvēkiem.😀Bet vēl es varētu atvērt draugu kopīgu restorāniņu😀.
3.Tas bija pirms pusgada.😀 es vadiju skolā masku balli ar tēmu "Lelles un burvji."
4.Jā mani tas priecētu ,jo man patīk iepriecināt cilvēkus.Pasākumu vadīšana mani ļoti uzlādē..
5.JĀ.Domāju ,ka tas piemeeklē mani pirms katra pasākuma ,jo vienmēr šķiet ka varu kautko ne tā pateikt.😀 bet kad viss sākas man parasti viņš pāriet.
6.Man ir bail no vecām ēkām ,no asinīm un vienai palikt svešā mājā.
7.Protams mans dēliņš ir tas kas iek pasmaidīt,bet parasi tas ir silts apskāviens pat no nepazīstama cilvēka..😀 un protams labs joks😀

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 16:26 Wuda

Tākā esmu strādājusi restorānā par pavāra palīgu tad pamēģināju "Jūras velšu zupu".Man tas bija izaicinājums ,jo tākā zinu kas tajā ir iekšā mazliet bail bija ēst.
Tur bija astoņkājis,mīdijas,garneles dažādi veidi,un jūras salāti.
Astoņkāji es pagaršoju bet nevarēju apēst ,jo man prāts neļāva ko tādu sev iekšā dabūt..😃😀
Par mīdijām teiksu ja garsīgi pagatavo var ēst un nau tik traki bet astoņkājis vēl tagad zosādu uzmet..😀

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 11:22 Saulite21

Man patīk būt vecākajai ,jo jau no mazotnes varēju komandēt māsu un brāli.😀😃
Ja esi vecākais bērns ir prieksrocības,ka vari izpelnīties ar maziem darbiniem palikt pie draugiem pa nakti.😀.Bet reizēm arī minus ,jo ja nau, kas pieskata tad protams vecākai māsai jāpaliek un jāskata..😀
Nu mums ir ar masu 8gadus starpība un brāli 11gadu starpība.
Ar māsu kā kuro reizi sanāk būt saliedētais,jo raksturu ziņā esam abas līderes un katra esam ar savu aso zobiņu.Ar brāli ir vieglāk jo vins paklausa man un viegklāk komanicēt.😀.Protams kad vajaga esam visi ļoti saliedēti..😀
Man palicis atmiņātas kad mēs bijām Lietuvā.
Visi kopā pastaigājāmies pa pilsētu.Tieši tajā dienā bija skaista saulaina diena un vecāki ļāva mums doties uz Lietuvas jūras muzeju..😀Mēs pētikām dzīvnieciņus un bijam arī skatīt arī kā beld vaļi..😀 Vēlējāmies nofotogrāfēties un te pēkšņi mūs visus apsļakstija ar ūdeni..😃 bijam slapji bet par to vēl ilgi smējāmies.😀

Saulite21 Saulite21 11. Sep 2013, 10:46

Kā ir būt vecākajai ģimenē?vai esat saliedēti?spilgtākās atmiņas no bērnības?

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 10:26 Saulite21

Sveika😀!
1.Man šķiet ka nau būt tik grūti būt jaunai mammai ,jo esmu jau no mazotnes bijusi pastāvīga.Tākā esmu auklējusi māsu un brāli ir iekšēja atbildības sajūta.
Protams sākumā uzzinot ka būšu mamma es daudz pārdomāju kā būs mammas lomā,jo tas ir Ļoti liels pienākums.Bet es sevi esmu motivējusi ,ka bēniņš ir likteņa zīme un tā tam ir jābūt.Saprotu ka man ir jādara viss lai būt laba mamma savam bērnam neskatoties uz manu vecumu.
2.Jau skolas laikā esmu daudz izklaidējusies bet man ir apkārt daudz draugu ,kas mani izklaidē būdami man blakus.
Protam ir vēlme kaut kur aizbraukt uz ballēties uz visu nakti,bet es saplānoju kad man ir iespēja ko tādu darīt.Pēc mazā piedzimšanas vēlme izklaidēties ir mazinājusies ,jo iekšēji man nāk domas ka -"Esmu mamma,jarupējas par mazo un jāvelta laiks viņam".Bet man ir super jauki vecāki ,kas man bieži saka :"Ej izklaidējies un atbrīvojies ".

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 10:18 Wuda

Labrīt😀!
Nu pirmais mans lielais izaicinājums ir tas,ka mācos pastāvīgi dzīvot atsevišķi no vecākiem.Mācos būt mamma un draudzene laba savam draugam un dēliņam.
Domāju ka izaicinājums man ir arī tas ka jaaprod ar domu ka mans mazulītis ir paaudzies un uzsācis iet dārziņā.Man jāapzinās ar to ka netikai es varu parūpēties par savu mazulīti.

Saulite21 Saulite21 11. Sep 2013, 10:16

Sveika!
Taka Tu esi tik jauna mamma,tad man jautājumi šādi, vai nav grūti būt mammai tik jaunai,un vai izklaidēties negribās visu nakti?

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 10:14 runciene

Domāju ka mīlestība pastāv mūža garumā.
Bet es vēl nezinu, kas ir mīlestība patiesā nozīme.Lai zinātu ,kas tiešām ir mīlestība uz mūžu ir vajadzīgi daudzi gadi lai iepazītu cilvēku no iekšienes ļoti labi.
Bet katram mīlestība var būt dažādā izpratnē.Esmu vēl "maza" ,bet ceru ka būs ar laiku uzzināt ,kas ir "MĪLESTĪBA UZ MŪŽU.😀."

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 10:11 helliite

Sigulda un Cēsis man ir ļoti mīļas ekskursijas viets.Pa skaistajām pilsētas ieliņām staigājot un izbaudot vēsturisko pieksārienu.
Atmiņā vislabak ir palikusi Čehija.Uz turieni devos kopā ar vecākiem kāzu ceļojumā.Tākā braucām ar mašīnu uz Čehiju varējām izpētīt vairākas valstis.
Bet Čehijā man patika vislabāk alas.Viena no alā, bija ūdens ala (nosaukumu neaceros).Tā bija skaita ar to ka ala veidojusies no udens un māla un ekskursija tika puse pavadīta laivas braucienā.Ainava un skats kas pavērās ir neaprakstāmi skaists.

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 09:41 valmora

Par savu lielako elku un paraugu uzskatu MAMMU.
Vina man ir viss tuvakais gimenes cilveks ar kuru varu runat pa visu.Vina mani ir audzinajusi viena bet kad iepazinas ar manu patevu saka audzinat kopa😀.
Mamma ir pieradijusi ka visu var ja grib.Tapec ari es esmu stipra un maku pastavet par sevi😀

Supersausins Supersausins 11. Sep 2013, 09:38 scorpio

Sveika Baiba😀.
1.Ar draugu iepazinos interneta.Gadu akstijamies cata interneta viena majas lapa un tad jau pargajam sarunam uz skype..Taka veselu gadu bijam runajusies virtualaja vidr izdomajam ka varam apmainities ar telefona numuriem un jau nltugak un biezak sakt sarunaties😀..Bet tad viena jauka diena nejausi izveledamies datumu pateica ka brauks ciemos iepazit mani tuvak😀
2.Ne preceties paslaik nevelos,jo manu prat prieks sada sola esmu vel pa jaunu un neesmu gatava.
3.Man apkart ir daudz gatavotaji un loti patika skatit ka vini taisa visu😀gaju pieteikties uz pavariem bet netiku pavaruu grupa.Tapec man piedavaja iet pa konditori.Es piekritu ,jo skita ka veretu but interesanti😀
4.Kristāns bija daleji planots.Mes gribejam berninu bet nedomajam ka pieteiksies tik atri😀.
5.Jutos loti labi.Es mammai piedzimu ari 18.gados.man patik ka ir tik jauna mamma man.Biezi mus uzskata ka masas.Un domaju ka Kristiānam ari ir paveicies ka jauna mamma😀

helliite helliite 11. Sep 2013, 08:06

Labrīt!
Tu raksti, ka Tev patīk eskursijas!
Kuras vietas apskatīšana ir saglabājusies atmiņās vislabāk un visvairāk patika?

11. Sep 2013, 00:37

Čau,Sintij 😀.

Par Krikšuka vārdiņu nejautāšu,zinu kāpēc viņam tieši šis vĀrdiņš

bet nu mani jautājumi:

* kā iepazinies ar draugu?
* vai netaisaties precēties?
* kā izdomāji,ka jāmācās par konditori?
* Kriksītis bija plānots bērniņš?
* kā jūties gados jaunas māmiņas statusā?