Palīdzēsim "Māras centra" māmiņām un bērniem kopā!

Palīdzēsim "Māras centra" māmiņām un bērniem kopā!

30. Apr 2013, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nāc uz Māmiņdienas pasākumu 11.maijā t/c "Riga Plaza" un ziedo grūtībās nonākušām māmiņām un bērniem! Palīdzēsim "Māras centra" mazajiem un lielajiem iemītniekiem kopā! Mēs to varam!

 20130321152451-49200.jpg

“Māmiņu Klubā katru nedēļu atklājam kādu krīzē nonākušu vientuļo mammu ar bērniem, kurai ir grūti nostāties uz savām kājām. Arī sievietēm, kas pavadījušas kādu laiku krīzes centros grūtniecības laikā vai ar mazuļiem ir grūtības atgriesties dzīvē un nodrošināt normālus sadzīves apstākļus. Tāpēc Māmiņu Klubs ar aktīvām ģimenēm nāk talkā un aicina ziedot bērnu mantas, mēbeles, sadzīves priekšmetus. Galvenais sociālās akcijas ziedojumu punkts būs Riga Plaza informācijas centrs, kur no 22.aprīļa līdz 19.maijam var nodot mantas, kas noderēs māmiņām ar maziem bērniem krīzes situācijās.”, par akciju stāsta TV raidījuma “Māmiņu Klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte.

„Māras centrs" – vieta, kur dzimst cerība!

Krīzes centrs bērniem un sievietēm „Māras centrs" sniedz īslaicīgu sociālo, psiholoģisko, sociālpedagoģisko un medicīnisko palīdzību krīzes situācijā nonākušiem bērniem vecumā no 2 līdz 18 gadiem, kā arī sievietēm ar nepilngadīgiem bērniem.


Centrā patvērumu rod novārtā pamesti bērni, kuriem vecāki nenodrošina aprūpi un audzināšanu, klaiņojoši un vardarbībā cietuši bērni, kā arī sievietes ar bērniem, kuras pēkšņi palikušas bez iztikas līdzekļiem, dzīvesvietas, kuras pašas cietušas vai kuru bērni cietuši no vardarbības, sievietes ar bērnu/iem pēc atbrīvošanas no ieslodzījuma vietas.
„Māras centra" iemītniekiem tiek dots pusgads laika, lai tiktu skaidrībā ar sevi un nākotnes plāniem: atrastu darbu, atrisinātu dažādas sociālās problēmas, lai sakārtotu sevi un atgūtu pašapziņu.


Cilvēki krīzes centrā nonāk galvenokārt ar bāriņtiesas, policijas, slimnīcas, sociālo dienestu vai kādas valsts institūcijas nosūtījumu. Taču, krīzes situācijā, lai gūtu patvērumu, nosūtījums nav obligāts – cilvēks var atnākt arī pats.


"Māras centrā" ar klientiem strādā profesionāli sociālie darbinieki, psihologi, sociālais rehabilitētājs, sociālais pedagogs, sociālie aprūpētāji un aprūpētāji, medicīnas māsa, kuri iemītniekiem palīdz pārvarēt grūtības, sniedz atbalstu, palīdz apgūt jaunas prasmes un iemaņas, palīdz saskatīt un izmantot personīgos resursus, lai uzlabotu dzīves apstākļus un noticētu pozitīvām pārmaiņām. Taču - palīdzēt var ikviens!

Palīdzēsim kopā!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES UN REZERVĒ SAVAI ĢIMENEI VIETIŅU ŠEIT!

Tiekamies 11.maijā plkst.1o:00 modernākajā modes un izklaides centrā Latvijā t/c "Riga Plaza"!

Aicina:


Dāvanas no

20130306132752-54020.jpg



Noteikti var, jo tā arī ir ikdienas nepieciešamības prece! Nesiet visu uz Riga Plaza vai paņem ziedojumu līdzi uz pasākumu 11.maijā!