Paldies, ka sekojat līdzi Grūtniecības nedēļām!

Paldies, ka sekojat līdzi Grūtniecības nedēļām!

31. Jan 2013, 14:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs zina, cik ļoti grūtniecības laikā vēlamies sekot līdzi gaidīšanas laikam, uzzinot detaļās, kas tad katru nedēļu notiek un sagaidāms.

Tāpēc Māmiņu Klubā turpmāk katru nedēļu lasi un seko līdzi Grūtniecības nedēļām- kalendāram.

Ja esi tieši attiecīgās nedēļas grūtniecības laikā, par ko raksta Māmiņu Klubs, aicinām - padalies komentāros ar savām attiecīgās grūtniecības nedēļas sajūtām un pieredzi!

Esi aktīva komentētāja vismaz nedēļu un saņem pirmās autiņbiksītes savam gaidāmajam bērniņam Huggies Newborn - ar speciālu izgriezumu nabiņai un mitruma indikatoru!

Autiņbiksītes dāvināsim katras nedēļas ceturtdienā kādai māmiņai, kura būs atstājusi interesantāko komentāru nedēļas laikā pie kādas no grūtniecības nedēļām, kas tika publicēts tekošās nedēļas laikā!

20130124161632-97570.jpg

Un šodien cītīgi pārlasījām visus Jūsu komentārus, kas tikuši atstāti pie rakstiņiem par 8., 9., 10. un 11.grūtniecības nedēļu!

Huggies Newborn autiņbiksītes saņem topošā māmiņa, kura rakstīja..

"Dzirdēju viņa enerģiskos sirdspukstus un dabūju arī pirmo bildīti. (L) Tajā gan diži vēl neko nevar redzēt un saprast, taču ir tik saviļņojoši apzināties, ka manī mājo maza dzīvībiņa. :)"

Un tā ir -

zane_r

Visu Zanes komentāru vari izlasīt rakstā par Grūtniecības 10.nedēļu!

Apsveicam un pēc balvām gaidīsim Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 12:00 līdz 18:00 līdz 28.februārim!

Paldies visām par aktīvu komentēšanu! Tā turpināt un tiekamies pēc nedēļas, lai vēl kādai no jums pasniegtu pirmās autiņbiksītes gaidāmajam mazulītim!

Māmiņu Klubs


Seko līdzi Grūtniecības nedēļām šajā rubrikā>>

zane_r zane_r 05. Feb 2013, 14:53

Kāds patīkams pārsteigums! Paldies! ❤

Bet pirmoreizi laimests manī izraisa tādu pilnīgi neizprotamu sajūtu kokteili, jo šī būs pirmā lietiņa mūsu bēbītim. Tas liek justies ļoti, ļoti savādi. Bet labā nozīmē 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 31. Jan 2013, 14:41

Apsveicam!!!