21.oktobra ONLINE TV videoieraksts: veselīga grūtniecība un mazuļi

27. Oct 2014, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba izglītojoši izklaidējošās ikmēneša ONLINE TV māmiņu konferences turpinās! Mēs aicinām visus pie datora ekrāniem noskatīties 21.oktobra ONLINE TV videoierakstu, lai parunātu par daudzbērnu ģimenēm, ģimeņu izglītību, veselību, kā arī smeltos jaunas idejas receptēm!

ONLINE TV Māmiņu konferences programma

Pabalsti daudzbērnu ģimenēm

21.oktobra tiešraidē bija veltīta vesela tēma arī atbalstam daudzbērnu ģimenēm. Skatoties sarunu, uzzināsi par atbalstu jebkurai daudzbērnu ģimenei, kādos gadījumos pabalsti daudzbērnu ģimenēm tiek piešķirti, par vispopulārākajiem pabalstiem, atbalstu dažādās pašvaldībās, kā arī kādas priekšrocības sniedz daudzbērnu ģimenes 3+ Ģimenes karte.

Kādus našķus un uzkodas izvēlēties pirmsskolniekiem un skolēniem ikdienā?

Laikā, kad bērni pēc bērnudārza un skolas apmeklē interešu izglītības pulciņus, tā vien stiepjas roka pēc kāda kāruma, šokolādes tāfelītes, sulas paciņā. Izrādās, arī mājās mēs varam sagatavot garšīgus un galvenais veselīgus našķus bērniem, ko uzkost starplaikos starp bērnudārzu un skolu, lai tiktu uzņemtas nepieciešamie vitamīni un tiktu iegūta enerģijas deva.

Kā atgūt slaidu figūru?

Vai arī tu esi gatava ķermeņa pārmaiņām? Vai vari sev godīgi atzīt, ka jūties labi tikai tad, kad sev patiešām patīc? Bieži vien šī patikšana sākas ar izmaiņām ārējā izskatā! Māmiņu Klubs ir atklājis sekmīgu paņēmienu, kas ļaus atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un samazināt ķermeņa apkārtmēru!

Veselīgs uzturs. Kāds tas ir un kādi ir iespējamie sarežģījumi to ievērojot

Gremošanas traucējumi ir viena no biežākajām sūdzībām, ar ko cilvēki vēršas pie ģimenes ārsta vai farmaceita. Gremošanas traucējumi var skart jebkuru cilvēku: no zīdaiņa līdz sirmgalvim. Vienas no biežākām sūdzībām par gremošanas traktu ir pārmērīga vēdera uzpūšanās jeb meteorisms. Tam raksturīga īslaicīga vai ilgstoša pilnuma sajūta pakrūtē, sāpes, atraugas, vēdera apjoma palielināšanās.

Tiešraides laikā tiksimies ar uztura speciālisti Inesi Siksnu, ar kuru pārrunāsim par veselīgu uztura paradumiem.

JAUNS projekts Māmiņu Klubā- Huggies Brīnumu istaba

Mūsu mazuļu panākumi katra vecāka sirdij ir kā liels apbalvojums, mēs priecājamies par pirmajiem soļiem un bēdājamies kopā par pirmajiem puniem. Vides iekārtojums un piemērotu rotaļlietu izvēle iet roku rokā ar mazuļa attīstību, ko varam veicināt vai nomākt mēs paši, vecāki! Tieši tāpēc ONLINE TV laikā tiksimies ar mammām, lai parunātu, kā un kāpēc iekārtot istabu mazuļa attīstībai. Tāpat arī aizsāksim jaunu Brīnumistabas projektu.

Nepieciešamie vitamīni, plānojot, gaidot un zīdot bērniņu

Tas, ko tu ēd un cik daudz tu ēd, var gan pozitīvi, gan negatīvi ietekmēt izredzes tikt pie bērniņa. Tāpat liela nozīme ir arī vitamīnu lietošanai, plānojot bērniņu, gaidot bērniņu un pēcdzemdību posmā, bērniņu barojot. Tiešraides laikā runāsim ar speciālistiem, kā uzņemt nepieciešamos vitamīnus laikā, kad sievietes ķermenis ir pakļauts izmaiņām.

Iepirkšanās NUKO.LV- lielveikalā internetā

Latvijā arvien lielāku popularitāti iegūst ne tikai elektropreču un apģērbu, bet arī pārtikas un saimniecības preču tirdzniecība internetā. Cilvēki vairs neskatās uz to ar tik lielu aizdomīgumu, kā tas bija vēl pavisam nesen. Cilvēki paliek modernāki, dzīvo līdzi laikam, jaunākajām tendencēm, kā arī novērtē savu laiku.

Tiešraides laikā satiksim māmiņu, kura mēdz izmantot iespēju iepirkties internetā, kā arī pārrunāsim, kādas ir iepirkšanās priekšrocības internetā, īpaši jaunajām māmiņām, kad nav laika staigāt pa veikaliem, ja mājās ir bēbītis.

20141017103447-70628.jpg