Nu, cik var!

Nu, cik var!

26. Mar 2014, 20:20 lauvinja lauvinja

Ikvienam ir savi iepirkšanās paradumi, savas iemīļotās bodes un iemīļotie produkti. Ierastā solī šodien devos iepirkt dažus izbeigušos produktus un nolēmu izmantot mājām tuvāko, ierastāko bodi.

Ieeju un apmulstu - atkal ņēmuši un visu pārkārtojuši! Tā vietā, lai aizietu, paņemtu, nopirktu, maldos pa bodi un nespēju ierastās lietas atrast! Dažu minūšu vietā veikalā sabiju krietni ilgāk!

Zinu, zinu - mārketings, bla, bla, bla..... un cerība, ka pa ceļam, meklējot ierasto pircēju groziņos ieripos vēl šis un tas un tiks veikalam papildus naudiņa.

Tomēr mani tracina, ja manu ierasto čību, atvainojiet, bodi, uzpošs bez manas atļaujas pa savam!

Punktu uz "i" uzlika situācija pie kases, kad pirms mani esošā sieviete palūdza mazo maisiņu - to neliedza, vienīgi norādot, ka tie ir bez rokturiem! Saprotami - ekonomējam, kur mākam un varam -veikala iespēja ietaupīt arī uz maisiņiem. Fakts kā tāds nebūtu diži uzmanības vērts, ja vien.... ja vien šīs pašas bodes augļu stendā un sveramo lietu stendā nebūtu mazie maisiņi .... pareizi! Mazie maisiņi ar rokturīšiem!

Jums labāk tīk ierasta lietu kārtība, vai nemitīgi mainīgā dzīve?

 

Bilde no šejienes.

mamma27 mamma27 27. Mar 2014, 08:44

o ja, pārkārtojumi mani tracina. Maimā tas notiek regulāri. Tad vienā plauktā stāv mani iecienītie dekorējumi kūkām,tad atkal pilnīgi otrā zāles galā. Un ja vajag tikai kko konkrētu ,tad kā tāds duraks skrien un tērē laiku lai kaut ko sameklētu!
Bet nu tāds tas bizness!😈

lauvinja lauvinja 26. Mar 2014, 20:48

Vispār jau viss mainās uz augšu, bet jā, vajag laiku, lai pierastu.....

lauvinja lauvinja 26. Mar 2014, 20:48 Bruņurupuce

Man parasti ir līdzi sava ķesele vai no kādas citas iepirkšanās reizes, vai daudzreizlietojama, bet pirceja pirms manis bija reāli sašutusi 😉