Nioxin matu kopšanas līdzekļu komplektu laimējusi..

Nioxin matu kopšanas līdzekļu komplektu laimējusi..

25. Sep 2013, 11:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt ir trešdiena, un šī ir tā diena, kad pie mums atgriežas ONLINE TV interneta tiešraides, kurās katru nedēļu varam uzzināt ko tieši sev interesējošu par noteiktu tēmu. Šodien runājām par matu veselības problēmām un par to, kā tad pareizi būtu mati jākopj, lai tie izskatītos patiesi skaisti. Studijā viesojās ārste triholoģe, Latvijas Matu ārstu jeb Triholoģijas asociācijas vadītāja Inga Zemīte un frizieris Kristiāns Spaliņš, Nioxin un Wella Professionals treneris, skolas - studijas "Create in Riga" pasniedzējs. Aicinājām arī jūs aktīvi piedalīties ne tikai skatīšanās procesā, bet arī - uzdot savus jautājumus un dalīties pieredzē!

Mums patiess prieks, ka jautājumu par šo tēmu bija ļoti daudz, un lai arī nepietika laika, lai uz pilnīgi visiem tiem atbildētu, mēs ceram, ka tomēr lielākā daļa guva atbildes uz vismaz dažiem saviem jautājumiem.

Bet tas vēl nav viss - solījām, ka kāda no jums tiks pie Nioxin matu kopšanas līdzekļu komplekta!

Balva

20130906123631-12819.jpg

Nioxin piedāvā personalizētu trīs pakāpju sistēmu, kas attīrīs un kops galvas ādu, nostiprinās matus pret lūšanu, un liks jebkuriem matiem izskatīties kuplākiem un izteiksmīgākiem tikai 4 nedēļu laikā! Reāls vizuālais efekts. Un šos produktus var lietot ikviens. Bieži vien cilvēkiem, kam nav nekādas matu problēmas, no dabas ir plānu matu struktūra – arī šeit der Nioxin. Mati kļūs vizuāli apjomīgāki un daudz patīkamāki taustei.” 

Nioxin nesola ataudzēt matus, bet gan palīdzēs Taviem matiem augt veselīgākiem un stiprākiem, vizuāli padarot tos kuplākus!

Un tātad - pie matu kopšanas līdzekļu komplekta tiek:

lariina

APSVEICAM! Pēc balviņas gaidīsim tevi Māmiņu Kluba redakcijas telpās, Vīlandes ielā 1!

Un sakām paldies Jums visām par aktivitāti jautājumu uzdošanā!

Māmiņu Klubs

NIOXIN saloni

Rīga: salonos KOLONNA, DZINTREKS (Rīga, Jūrmala), TOKYO HS, LE STUDIO, FRIZURNAYA, ALEKSANDRS, COIFFURE, EMMA FRĪDA, KIRJAN STUDIO, MAIJA (Imanta), KOALA, VESELĪBAS CENTRS 4 – 4. Dimensija (P. Brieža ielā), MĀRĪTE S (Piņķi);

Talsi: salonā ROŽU NAMS

Ventspils: salonā JŪLIJA

Valmiera: salonā DĪVA

Bauska: salonā BB SALONIŅŠ

Alūksne: salonā SKAISTUMA DARBNĪCA

Aizkraukle: salonā ANFEJA