Naktis, kad gulēt nesanāk...

Naktis, kad gulēt nesanāk...

21. Jun 2017, 22:37 lindacv lindacv

Tuvojas kārtējā bezmiega nakts... Arturam nāk lielie zobi ar temperatūru un sliktu miegu. BET neskatoties uz satraukumu par temperatūru man, mammai, ĻOTI gribas gulēt un dažbrīd liekas, ka varu aizmigt ar Arturu rokās, kamēr viņš pupojas, lai nomierinātos. Jā, esmu viena no tām mammām, kas kategoriski neguļ kopā ar bērnu, man no tā ir bail, līdz ar to sanāk turēt rokās mazo un censties neiemigt.

Pēdējās dienas ir smagas, tāpēc ļauju čučēt rociņās cik viņš vēlas, dažkārt tās ir par vairākas stundas nakti.

Tad nu īsumā izstāstīju bēdu, bet šoreiz runa būs par to, ko es un ko Jūs darāt, lai šādās naktīs neaizmigtu?!

Viens no maniem glābiņiem ir spēlītes telefonā, un lai cik tas briesmīgi nebūtu un lai kā es iepriekš iesmēju par cilvēkiem, kuri spēlē fermu un tāda tipa spēlēs, esmu aizrāvusies ar šāda paveida spēlēm.

Dažas manas top spēles:

*Dragon Mania Legends – simulācijas spēle, kurā jāaudzē drakoniņi, jātrenē, jāpiedalās cīņās, protams, jāceļ dažādas mītnes, jāvāc nauda, jākopj fermas.

20170621223437-11271.jpg

*Zoo Craft – Savs personīgais zooloģiskais dārzs , kurā audzē dzīvnieciņus, jāceļ un jāvāc nauda no kioskiem, jāpalīdz zoo apmeklētājiem atrast īsto vietu.

20170621223526-97594.jpg

*Gardenscapes – kaut kas līdzīgs populārajam Candy Crash, tikai pēc katras pārietās tūres tiek piešķirtas zvaigznītes, par kurām vari labiekārtot savu dārzu.

20170621223602-48551.jpg

*Bingo Pop – visparastākais bingo.

20170621223629-83120.jpg

Neesmu es apsēsta tikai ar spēlēm, nav jau tik traki ar mani, pa naktīm paspēju izlasīt jaunākās ziņas, pārlasīt Māmiņu Klubu, iečekot mierīgi facebook un citus saitus.

Tad nu gribēju jautāt, Jums jaunās māmiņas, ar ko aizraujaties Jūs bezmiega naktīs?

princesemince princesemince 22. Jun 2017, 16:18

Manējie gulējuši allaž man uz vēdera, iekārtojos pussēdus un snaudu šādi.

lauvinja lauvinja 22. Jun 2017, 08:42

Neizskatīju iespēju neaizmigt. Ar pirmo -piestūmi mazo gultu blakus lielajai un liku gulēt tur mazo, turēju savu roku uz mazā, lai bērnam mierīgāk. Ar otro - mums bija liela ratu kulba, ko liku lielajā gultā pie sienas.

Savā gultā/kulbā man šķita, ka mazajam ir drošāk, īpaši kad mamma ir pārgurusi, nekā man blakus.

Iesaku tomēr brīžos, kad bērns guļ, gulēt arī pašai.

No spēlītēm - ja vajadzēja neaizmigt un nosist laiku, nekas nav labāks par Heroes III, nav gan on-line bet instalējama datorā un man nav ne jausmas vai to kaut kur vēl mūsdienās pārdod. Smieklīgākais ir tas, ka šo spēli ar lielu aizrautību pa laikam spēlē abi mani bērni dažādos vecumos.

Co_ora Co_ora 22. Jun 2017, 00:30

Mums arī 4 augšējie nāca reizē, bet kopumā 2 mēneši tika pavadīti ceļoties ik pa stundai.. Es tomēr sāku ņemt blakus un tagad tik interesanti sācis kūņoties pa miegam, ka negribu likt atpakaļ viņa gultiņā 😀

kas_tas_tads kas_tas_tads 21. Jun 2017, 22:51

Ar pirmo bērnu darīju līdzīgi. Tikai nespēlēju spēles, bet lasīju Facebooku, ziņas u.tml. Ar otro nogurums tik liels, ka vienkārši atslēdzos, kaut vai ar telefonu rokās. Tad nu ierīkoju mums abiem gulēšanai drošu vietu (bez liekām mantām, segām, ne gultas ārmalā) un ļāvu mazajam pupoties, cik grib.