Eneagrammas. Atklāj savu dzīves enerģijas tipu

Eneagrammas. Atklāj savu dzīves enerģijas tipu

15. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piedāvājam Māmiņu kluba auditorijai semināru par eneagrammām - cilvēku tipoloģijas veidu, kurš savu popularitāti Latvijā tikai sāk iegūt.

Lai arī pasaulē šī tēma ir zināma jau sen, tomēr Latvijā tā ir ieguvusi popularitāti tikai pagājušajā gadā, kad iznāca ZVAIGZNE ABC grāmata par eneagrammām (skat. šeit) , kur par šo tēmu ir stāstīts no kristīgās baznīcas viedokļa. 

Semināra vadītāja pati eneagrammas sauc par vēl vienu cilvēku tipoloģijas veidu. Tikai šajā reizē noteicošais piederībai vienam vai otram tipam, ir dzīves enerģija, kuru katram no tipiem tiek izmantota savādāk.

  • Ja viens savu enerģiju velta tam, lai sakārtotu pasauli, otram svarīgāk ir palīdzēt citiem, vēl trešam svarīgāk ir sasniegt, bet ceturtam- radīt utt.
  • Iepazīstot eneagrammas, ir iespēja labāk saprast sevi un labāk saprast apkārtējos.
  • Tā ir iespēja saprast motīvus, kas vada tevi un motīvus, kas vada tavus ģimenes locekļus kādai konkrētai darbībai. Šādas zināšanas palīdz sadzīvē pieņemt sevi un apkārtējos.

Seminārā tiek pietāvāts gūt ieskatu visos 9 eneagrammu tipos,  izpildīt īsu testu un atrast  savējo tipu, kā arī piemērīt visus tipus savai personībai. Semināra formāts: prezentācija + diskusijas + meditācija.

Nepieciešamais dalībnieku skaits ~20 (lai būtu iespēja vairāk tipu atklāt).

Semināra ilgums 2-3h.

Semināra ilgums 2-3h.

Kad notiek?

16.aprīlī no plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 6

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!