Nāc pie Māmiņu Kluba stilistiem uz nodarbībām un konsultācijām!

Nāc pie Māmiņu Kluba stilistiem uz nodarbībām un konsultācijām!

03. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi gatava pavasarim? Vai dažkārt šķiet, ka jauna, moderna stila radīšanai tev nepieciešama palīdzīga roka? Mēs tev palīdzēsim! Gribi zināt, kādus stilistus vari sastapt Māmiņu Klubā? Nāc un iepazīsties! 

Jolanta Salaka

Ja vēlies uzzināt, kādu make-up izvēlēties, kāds apģērba piegriezums tev piestāv vislabāk, kāds matu griezums tevi padarīs košāku, aicinām pieteikties uz stilistes Jolantas Salakas individuālo stila konsultāciju Māmiņu klubā.

 

"Manuprāt, stilista uzdevums ir panākt, lai cilvēks ne tikai izskatītos lieliski, bet tā arī justos. Lai ar radīto koptēlu tu sevi kā personību varētu izteikt vēl vairāk, lai tēls dzīvotu kopā ar tevi, nevis tev traucētu.
Šo uzdevumu, tad arī cenšos izpildīt!", tā Jolanta.

PIESAKIES STILISTES JOLANTAS SALAKAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Kristīne Pridanova

Pavadot vienu stundu ar stilisti, vari uzdot jautājumus un saņemt atbildes par jebkādiem Tevi interesējošiem stila un meikapa jautājumiem.

PIESAKIES STILISTES KRISTĪNES PRIDANOVAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Dace Grīnberga

Māmiņu Klubā tagad vari apgūt arī make-up un matu veidošanas pamatus, kas noderēs ikvienai sevi mīlošai sievietei! PIECU nodarbību kurss, kuru vadīs grimētāja un stiliste Dace Grīnberga. Viņa, starp citu, ir arī raidījuma „Māmiņu Klubs“ un Latvijas Televīzijas stiliste. Ne viena vien Latvijas slavenība grimējusies tieši pie Daces.

20130305155519-40138.jpg

PIESAKIES STILISTES DACES GRĪNBERGAS GRIMA SKOLAS APMEKLĒJUMIEM ŠEIT!

Nu ko, vai esi gatava sagaidīt pavasara košumu jaunās, dzīvespriecīgākās krāsās?

Nāc, uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu pie stilistēm, kopā mēs tev palīdzēsim tās atrast!

Māmiņu Klubs