Manikīrs ar dūlu - sarunas viss par un ap ģimeni un lakoti nagi!

21. Feb 2014, 00:01 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Laikam pirmo reizi mūžā man bija tāds tik ļoti "Māmiņklubstila" manikīrs:) Pirmkārt, to man veica dūla un māmiņa Kristīne Bērziņa; Otrkārt - uzminiet, par ko mēs runājām manikīra veikšanas laikā? 

Protams, par un ap ģimeni, laulību, skaisto bērnu gaidīšanas laiku!

Ja es būtu šobrīd gaidībās, laikam no visas sirds izbaudītu, ka sarunas ar manikīra meistari šīs skaistumkopšanas procedūras laikā ir tieši "par manu tēmu".

Dūla Kristīne Bērziņa ir atvērusi savu manikīra mazo salon-kabinetiņu tieši Māmiņu kluba telpās, Vīlandes ielā. Tieši ar tādu domu - māmiņām - topošajām un esošajām, ir nepieciešama sava, pavisam citāda pieeja skaistumkopšanā, pat šķietami tik ikdienišķā procedūrā kā manikīrā un pedikīrā.

Kāpēc būtu jāizvēlas manikīrs ar dūlu? Jebkurš cilvēks,kas pieskaras jaunās vai topošās mammas ķermenim, ir īpašs - mēs gribam, lai viņš būtu no mūsu loka, saprastu mūsu emocijas, sajūtas, respektētu arī ķermeņa robežas, īpatnības, jo sieviete grūtniecības laikā ir ar "citiem jutekļiem".

Dūla to lieliski jūt, jo viņas profesijā ir būt iekšā mātišķajās sajūtās, atbalstīt, izprast, iedrošināt. Nešaubos, ka grūtnieces, kas Māmiņu Klubā turpmāk apmeklēs manikīru vai pedikīru pie dūlas Kristīnes Bērziņas, savu stundu pavadīs lietderīgi - tik daudz taču parasti uz sirds sakrājies un gribas izrunāties! Parastā salonā, lakojot nagus, tomēr nevarēsi drošu sirdi runāt par placentas atslāņošanos, savām bailēm no dzemdībām vai apspriest mazuļa pūriņa lietas, taču Māmiņu klubā mazajā skaistuma kabinetā nu to var.

PROCEDŪRAS SIEVIEŠU SKAISTUMAM MĀMIŅU KLUBĀ KOPĀ AR DŪLU KRISTĪNI BĒRZIŅU->>>

Kristīne Bērziņa