Māmiņu Klubs piedāvā: Video konference par daudzbērnu ģimeņēm, pabalstiem, veselīgu grūtniecību un bērnu attīstību

20. Oct 2014, 14:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Portālā Maminuklubs.lv 21.oktobrī no plkst.10:00 - 13:00 norisināsies video tiešraides diskusija par māmiņu un bērnu veselības jautājumiem un bērnu attīstīšanu mājās

Māmiņu Kluba video tiešraides ir ikmēneša cikls, kurā Māmiņu klubs studijā aicina Latvijas labākos mātes un bērna veselības ekspertus, lai online režīmā atbildētu uz vecāku jautājumiem. 

Virtuālā video tiešraide jeb māmiņu konference 21.oktobrī aicinās studijā:

-  daudzbērnu ģimenes, lai skaidrotu par pabalstiem, valsts un pašvaldību atbalstu, kā arī iepazīstinātu ar pirmo, valsts finansēto privilēģiju un atlaižu programmu “3+ Ģimenes karti”. Uz vecāku jautājumiem atbildēs Labklājības ministrijas eksperts Maksims Ivanovs;

-  kā bērniem pagatavot veselīgus našķus, kas apgādās ar nepieciešamo enerģiju skolā un bērnudārzā? Veselīgās receptes paraugdemonstrējumos  kopā ar uztura speciālistiem un bio produktiem no “Biotēka”;

-  kā māmiņām atgūt slaidu figūru pēc dzemdībām? Kā tikt galā ar gremošanas traucējumiem? Ar speciālām metodēm un veselīga uztura ieteikumiem dalīsies dietoloģe Inese Siksna.

-  mazuļu attīstība mājas apstākļos - kā iekārtot bērnu istabu, lai tā jau no zīdaiņa vecuma nodrošinātu attīstošu vidi? Par bērnu talantu attīstību no pirmajiem dzīves gadiem dalīsies fizioterapeite Klaudija Hēla un projekta “Huggies Brīnumistaba” veidotāja Kristīne Jansone;

Vēl māmiņas tiešraidē uzzinās, lietot vai nelietot grūtnieču vitamīnus; kā iepirkties izdevīgāk un daudzus citus noderīgus video padomus!

Māmiņu Kluba video tiešraides ir noderīgs palīgs, izglītojot vecākus, radot iespēju bez maksas sastapt dažādus bērnu attīstības ekspertus.

Pirms tiešraides (portālā www.maminuklubs.lv) un tās laikā iespējas uzdot savus jautājumus un saņemt speciālistu atbildes ēterā.

Vecāku apvienība un medijs “Māmiņu Klubs” vecāku online konferences nodrošina katru mēnesi, piedāvājot aktuālus tematus un izglītojot vecākus par veselīgu grūtniecību, dzemdībām, bērna aprūpi un attīstību, kā arī ģimenes veselības jautājumiem. Katru mēnesi “Māmiņu Kluba” tiešraidēs piedalās ap 8000 vecāku.

20141020133425-84063.jpg