Māmiņu kluba Vasaras festivālā VCA poliklīnikas “AURA” veselības stacijā gaidāma plaša programma māmiņas un bērna veselībai un priekam

Māmiņu kluba Vasaras festivālā VCA poliklīnikas “AURA” veselības stacijā gaidāma plaša programma māmiņas un bērna veselībai un priekam

29. May 2018, 12:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielākā plaša profila poliklīnika ģimenei VCA “AURA” gaidīs jūs īpaši iekārtotā veselības stacijā Māmiņu kluba Vasaras festivālā “Ziemeļblāzmas” parkā 2. jūnijā. Vasaras festivāla apmeklētāji VCA “AURA” veselības stacijā bez maksas varēs diagnosticēt savu veselības stāvokli ar īpašas iekārtas palīdzību, piedalīties ārstnieciskās vingrošanas nodarbībās, kā arī veldzēties ar skābekļa kokteiļiem. 

Vasaras festivāla norises laikā VCA poliklīnikas “AURA” veselības stacijā varēs izmērīt sava ķermeņa masas indeksu, tauku un ūdens procentuālo attiecību ķermenī, muskuļu un kaulu svaru, metabolisko vecumu, kā arī citus veselības rādītājus. Katrs dalībnieks saņems arī veselības kompozicionālo rādītāju izdruku un speciālista konsultāciju. Šī veselības pārbaudes programma ļauj ne tikai interesantā veidā uzzināt par savu veselības stāvokli, bet ir arī praktisks palīgs, koriģējot diētu, novērtējot atkopšanās progresu pēc dzemdībām, kā arī palīdz izvēlēties atbilstošas sporta aktivitātes. Veselības pārbaude būs bez maksas.

Savukārt VCA “AURA” veselības stacijas Rehabilitācijas blokā māmiņas un bērni varēs piedalīties ārstnieciskās vingrošanas nodarbībās kvalificētu fizioterapeitu uzraudzībā un saņemt arī konsultācijas. Atsevišķā grūtnieču vingrošanas kursā topošās māmiņas uzzinās un klātienē izmēģinās, kā ar praktiskiem un mājās izpildāmiem vingrinājumiem labāk sagatavoties lielajam dzīves notikumam. Bērniem būs iespēja nostiprināt stāju un koordināciju, vingrinoties uz rehabilitācijas celiņa ar sliedēm, bumbām un taktilajiem diskiem. Arī šīs nodarbības un konsultācijas būs brīvi pieejamas katram Vasaras festivāla apmeklētājam.

Pasākuma dalībniekus priecēs bezmaksas skābekļa kokteiļi, iespēja fotografēties pie jautras fotosienas un dāvanas.

20180529121700-51831.jpg