Māmiņu Kluba Radio viesojās 6 bērnu mamma: LASI interviju www.godagimene.lv!

Māmiņu Kluba Radio viesojās 6 bērnu mamma: LASI interviju www.godagimene.lv!

04. Jun 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagājušā nedēļā RigaRadio studijā "Māmiņu Kluba" radio raidījuma viļņos noritēja saruna par daudzbērnu ģimenēm. Sabiedrības attieksme pret tām, pārsvarā, ir šāda: vai nu daudzbērnu ģimene ir sociāli nelabvēlīga  -ģimene, vai arī – kaut kas īsti nav kārtībā.. Patiesībā ir otrādi, jo ir ļoti daudz lielisku piemēru – daudzbērnu ģimeņu,kas audzina ne tik vien 3, bet pat 7 bērnus. Šajā reizē tikāmies ar sešu bērnu mammu- Ingu Kleinšmiti Zundi, kas izveidojusi biedrību daudzbērnu ģimenēm - „Iļģuciema biedrība Pērle”.

Par ko ir saruna? Par dzīvi ar 6 bērniem, par laiku sev un ceļošanu kopā ar ģimeni, kā arī par atbalstu daudzbērnu ģimenēm!

"Tas tikai mēs tā domājam, ka nevar pagūt. Var visu paspēt, ja grib. Vajag saņemties, nospraust mērķi un nevajag sašļukt, vajag sakopties, būt skaistai, smaidīgai, un tāda mamma arī patiks bērniem vislabāk.

Man arī gadās gan rājiens, gan asaras, ir visādi, bet ir arī ģimenes svinības, izlaidumi, ekskursijas, teātri, koncerti, kur mēs esam mīļi un vienoti. Ir arī kautiņi, ir plēšanās, strīdi, stundu nerunāšana, bet pēc tam jau paliek garlaicīgi, un bērni sāk ātri atkal viens ar otru runāt."

LASI VAIRĀK www.godagimene.lv ŠEIT>>

Foto: Ilustratīvs

Godaģimene.lv

Tiekamies Rīga Radio 94,5 FM ēterā vai www.rigaradio.lv katru otrdienu 18:00 - 19:00!

20140609161051-79135.jpg

Ieskaties GODAGIMENE.LV!