Māmiņu kluba “Pavasara slaiduma maratons” uzņem apgriezienus

Māmiņu kluba “Pavasara slaiduma maratons” uzņem apgriezienus

20. Apr 2018, 08:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Un tā, ir iesācies mūsu brīnišķīgais Māmiņu kluba “Pavasara slaiduma maratons”, kurā jaunās māmiņas piekritušas mest izaicinājumu savam dzīves veidam. Dalībnieces rakstīja tik sirsnīgus atklātus blogus, ka mēs tos izlasījām vienā elpas vilcienā... 

Mēs savukārt atklāsim, kas būs tie cilvēki, kuru vadībā septiņas nedēļas trenēsies maratona dalībnieces, cenšoties sasniegt savus fitnesa mērķus.

 20180418152419-94475.jpg

Šodien iepazīstināsim ar Igoru Bjorku, fitnesa kluba SunFit dibinātāju un vienu no Latvijas vadošajiem treneriem.

- Kāpēc es nolēmu piedalīties projektā?

Man ir apnicis publiski klusēt par šī brīža fitnesa trendiem un modernām diētām. Vērot sabiedrībā notiekošo, bet spēt palīdzēt tikai nelielai sabiedrības daļai.

Mani uztrauc tendences, kuru ietekmē bērni un pusaudži attīstas un iegūst ķermeni pieaugušajai dzīvei.

Nedrīkst palaist garām izdevību nogādāt aktuālo informāciju līdz tiem cilvēkiem, no kuriem ir atkarīgs, kā tiek audzināti un baroti bērni - mūsu nākotne!

Un palīdzēt viņām iegūt vēlamo figūru, lai mūsu sievietes būtu apmierinātākas, bet mēs - priecīgāki!

Jo kritizēt, sēžot pie virtuves galda, mēs visi protam... laiks rīkoties! 

Jau no agras bērnības Igoru ir saistījuši dažādi sporta veidi un aktivitātes: joga, sporta dejas, akrobātika, austrumu cīņas, basketbols... 

Viņš vienmēr ir veltījis lielu uzmanību veselīgam dzīves veidam.

2009. gadā Igors devās uz Oslo, kur ieguva Personīgā trenera (fitnesa treneris) izglītību un sertifikātu.  Pēc sertifikāta iegūšanas Igors veiksmīgi strādāja vadošajos Oslo fitnesa klubos, strādājot plecu pie pleca ar pieprasītiem un atzītiem pasaules līmeņa treneriem. Četru gadu darbs šādā ritmā deva neatsveramu pieredzi.

2013. gadā ar iegūtajām zināšanām un profesionālo pieredzi kabatā, Igors atgriezās Latvijā, kur turpināja trenera darbu. Paralēli viņš papildināja savas zināšanas veselīga uztura un fitnesa jomā, kā arī tika iegūts trenera sertifikātu CrossFit Level 1 Somijā.

Tādējādi, Igora kvalifikācija:

Personālais treneris Active Educations (EHFA) – Norvēģija

Treneris CrossFit Level 1 – Somija

Precision Nutrition Level 1 – ASV

Ar tādu zināšanu un pieredzes bagātību Igors pieņēma lēmumu atvērt savu fintesa centru Rīgā, kurā cilvēki ar dažādu fizisko sagatavotību trenera uzraudzībā varētu uzlabot savu veselību.

Igors sevi pozicionē kā fiziskās veselības treneri, kurš palīdz izprast visu ķermeni, noskaidrot  sāpju, noguruma un slimību cēloņus, un piedāvā risinājumus, kā visu izlabot.

Igora speciālizācija – vesels ķermenis. Vesels – tātad slaids, muskuļots, veikls, ar spēcīgu sirdi un kardiovaskulāro sistēmu. Ceļš uz veselu ķermeni ietver fiziskos vingrinājumus, pareizu uzturu, personīgu problēmu atrisināšanu un specifisku veselības problēmu novēršanu, piemēram, atbrīvošanās no muguras lejasdaļas, kakla, plecu, locītavu sāpēm, utt.

“Treniņa mērķis – nostiprināt kā fizisko, tā garīgo stāvokli!” uzsver Igors. Viņš uzskata, ka tieši informācijas trūkums ir galvenais slinkuma un vājas motivācijas pamatā, kas neļauj cilvēkiem iegūt savu optimālo formu. Rezultātā pazeminās  dzīves kvalitāte, dzīvesprieks un netiek realizētas iespējas un gūti panākumi, kādi varētu būt, ja cilvēks būtu vesels un enerģijas pārpilns!  

20180418152342-49400.jpg 

10. May 2018, 19:53

Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas

vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas

aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
Paldies

10. May 2018, 19:49

visiem jusu aizdevuma un finansejuma vajadzibam no 5000 eiro lidz 150,000000 eiro Ludzu, sazinieties ar mums, izmantojot musu e-pasta

adresi: servicepeakgroup@hotmail.com , lai iegutu vairak informacijas
PALDIES