Kristīne Virsnīte: Lai skaista Līgošana!

Kristīne Virsnīte: Lai skaista Līgošana!

21. Jun 2013, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aiz loga līst lietus, var redzēt kā cilvēki slēpjas zem lietussargiem un iegrimuši pārdomās steidzas katrs savā virzienā.

Daudzi pārdomā dzīvi tuvojoties vecgada vakaram un plānojot nākamo gadu, mums – televīzijas cilvēkiem, Līgo svētki ir sava veida atskaites punkts mūsu radošajā dzīvē, jo televīzijas kanālos beidzas aktīvā sezona, visi gatavo raidījumu atkārtojumus, lai jau tuvojoties septembrim, atkal sarosītos un plānotu kā apburt savus skatītājus.

Man šis ir bijis ļoti dinamisks gads, tā vien šķiet, ka zvaigznes vēlējās pārbaudīt manu izturību un atprasīt iepriekšējos gados apgūto mācību vielu ieskaitēs un eksāmenos. Ja reiz tā, varu teikt – pagaidām esmu izturējusi. Taču šis nav bijis tikai lielo eksāmenu laiks manā dzīvē, šis ir bijis arī neparast ceļojums kopā ar jums visām un visiem. Ir aizvadīts gads ne tikai kopā ar maniem brīnišķīgajiem kolēģiem un jums, radot televīzijas raidījumu, esmu arī gadu šo raidījumu vadījusi, katru svētdienas rītu sakot jums labrīt. Ne reizi vien manī sparīgi cīnījušās pārdomas, ka man nav īstas profesijas, tādas, kura būtu saprotama ikvienam – ārsts, skolotāja, grāmatvede un vai maz tas, ar ko nodarbojos, ir nopietni. Taču, izkāpjot no sava ierastā rāmīša un paskatoties uz dzīvi no neliela attāluma, es jūtu patīkamu mieru – šis ir mans aicinājums, šī ir mana sirds lieta. Esmu laimīga būt daļa no jūsu pieredzes, laikā, kad gaidāt mazulīti, laikā, kad piepildāt sievietes lielo uzdevumu – būt māmiņai. Arī es kopā ar jums kļūstu arvien zinošaka mamma, taču reizē arī mīlošāka, jo saprotu, ka debesis nevar mums dāvāt ielāku dāvanu par iespēju turpināties un apgūt visskaistāko dzīves mācību, taču reizē arī nopietnāko – veidot ģimeni.

Mēs ar Amēliju un visu fimēšanas komandu dodamies atvaļinājumā, lai smeltos iedvesmu un izbaudītu laiku katrs savā ģimenē, jo rudenī mēs tiksimies un atkal būsim vienota ģimene.

Mīliet sevi, patiesi iemīliet sevī visu to skaisto un arī to savādo, kas šķiet nepieņemams. Katra diena ir iespēja būt tādam, kāds es vēlos, katra minūte var kļūt par jaunu sākumu, mums tikai jāizvēlas, kura būs īstā. Lai jums saulaina vasara un līksma līgošana kopā ar saviem mīļajiem un mazajiem papardes ziediem, kuri ir atrodami visa gada garumā!

Kristīne

22. Jun 2013, 12:42

bet pirmie superbēbīša mēneši netiks filmēti, jo jūs būsiet atvaļinājumā, kkā neforši.
Bet nu kā gribiet.

😀 Superbēbīša pirmās dzīves dienas tiks filmētas, par to neuztraucieties 😀

nosiguldas nosiguldas 21. Jun 2013, 08:43

jauku atpūtu Jums abām

Saulite21 Saulite21 21. Jun 2013, 08:35

Jā man ar rodas jautājums par superbēbi!

21. Jun 2013, 00:24

paga un kā tad superbēbis, kas tad filmēs viņa piedzimšanu ?