Kura vēlmes būs piepildījis RITO? Uzzini pirmā!

Kura vēlmes būs piepildījis RITO? Uzzini pirmā!

16. Dec 2014, 11:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinājām piedalīties jūs -  trauku, virtuves piederumu un dāvanu veikalu tīkla RITO rīkotajā Ziemassvētku konkursā īpaši maminuklubs.lv mammām ar iespēju laimēt to, ko patiesi vēlies! RITO sagaidot gada sirsnīgāko svētkus aicināja māmiņas izvēlēties traukus un dāvanas, par kurām priecātos bērni un virtuves piederumus, ar ko būtu jautri un sirsnīgi kopā radīt svētku noskaņu un gardumus! Kura sapņi tiks piepildīti?

20141201160435-94109.jpg

Un kuras vēlmju saraksts tiks piepildīts 100 EUR vērtībā*?

Krinitija, viņas stāstu lasi šeit->>>

Meitenes, novēlu visām sirsnīgi sagaidīt Ziemassvētku brīnumu kopā ar saviem mīļajiem! 

Konkrēto komplektu izvēlējos jo, pārceļoties uz pastāvīgām mājām, kā jau jebkurai saimniecei ir vēlme iekārtot savu dzīves telpu mājīgu un gaumīgu. Šobrīd ar ģimeni dzīvojam īrētā dzīvoklī un trauki tika sagrabināti no malu maliņām. Tā mēs tikām pie īsta trauku "rosola". Taču savā mājā tā gribas uzklāt īstu svētku galdu ar vienādiem šķīvjiem un tasītēm, lai pilnībā izbaudītu katrus svētkus, kas tiks svinēti mūsu ģimenē! Novēlu veiksmi visām un arī sev!

APSVEICAM!

Lai uzzinātu vairāk par balvas saņemšanu, raksti uz ina@maminuklubs.lv, vēstulē norādot savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atsauci uz šo rakstu!

*Akcija neattiecas uz elektroprecēm un dāvanu kartēm 

20141201160409-76544.jpg