Kristīnei Virsnītei jubilejas sezona TV! Tiekamies Māmiņu Klubā šajā svētdienā plkst.9:20!

30. Aug 2018, 09:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zināt, kā ir ar tām jaunajām TV sezonām? Šogad jau piecpadsmitā! PIECPADSMITĀ mana personīgā un Māmiņu klubam četrpadsmitā. Mūsu ceļi nekrustojās uzreiz, man bija jāsatiek dažādas skatuves, TV partnerus un kameras pirms nokļuvu šeit. Žurnālisti man ir teikuši, ka esmu palaidusi garām savu lielo lomu, kļūstot par raidījuma vadītāju, kuru skatās mammas, es taču varēju mirdzēt dīvas ampluā. Es parasti atbildu, ka tādu mirdzumu, kā man sniedz bērni un iespēja iedvesmot sievietes, tādu nevienas prožektora gaismas nespēj pat apsolīt. Interesanti, ka rakstu šīs rindas brīdī, kad tikko esmu noskatījusies pirmo rudens sezonas raidījumu, kas ekrānos būs skatāms svētdien un viss, par ko spēju domāt, ir milzu pateicība. Es nezinu vai tās ir zvaigznes, kas sastājušās jaudīgā lokā vai veiksme, formula, kuru esam atklājuši, taču tas noteikti ir brīnums piedzīvot tikšanās ar cilvēkiem, kuri sirdi atklāj kailu un pavisam īstu. Mēs taču parasti tā nedarām, īpaši šajā laikā, kad viss ņirb no informācijas pārbagātības, vairs nezini, kas ir īsts un, kas brīnišķīgs viltojums. Un tad tu satiec cilvēkus, kas neizliekas, kas neslēpj un tas tā ceļ, neticami ceļ.

20180830095307-85913.jpg

Teju katrā raidījumā ir kāds stāsts, kurš mani uzrunā vairāk nek;a citi, taču šīs sezonas pirmais raidījums ir medžiks, šādi stāsti ir vairāki. Lielā intervija - tas ir labākais, kas ar mūsu raidījumu varēja notikt, cik labi, ka šī ideja mūs uzmeklēja, es dzīvoju līdzi katram stāstam. Grieta un Mikus Lasmaņi - cilvēki, kas redžejuši spožas virsotnes Ņujorkā, nokļūstot modeļu biznesā, taču satiekot dzīvē, saproti, ka ne kripatiņas augstprātības, tikai īstas un dziļas dzīves mācības. Tas ir pierādījies neskaitāmas reizes - jo vairāk cilvēks savā dzīvē pieredzējis, jo mazāk viņā ir vēlme izrādīties un spodrināt savu spalvu uz citu rēķina. Jums noteikti ir jāiepazīst Margrieta un Mikus, viņu trīs bērni un stāsts, kas liek domāt, daudz domāt.

Neauglība - ja jūs zinātu, cik sen vēlējāmies šo domu kustināt, mums pat reiz pirms daudziem gadiem tika nofilmētas intervijas ar speciālistiem, taču tā arī ēterā nenonāca, jo neviena ģimene nebija gatava dalīties savā pieredzē, taču veidojot šo stāstu, notika absalūti brīnišķīga tikšanās un reizē arī pamošanās, cilvēki sāk par to runāt, klusiņām, taču sāk. Turot rokās mazo Ralfu, kurš pasaulē nāca pirms pieciem mēnešiem, dzirdot viņa mammas Gitas stāstu, tu saproti, ka viss ir iespējams, viss!

20180830095327-98882.jpg

Meitas attiecības ar māti - ak, cik daudziem šis ir svarīgs temats! Es ticu, ka šo sižetu pieredzēs ne tikai meitas, arī mammas, kuru meitas ir pieaugušas, kuras nojauš, ka attiecības ir iestrēgušas bezizejā. Es ar katru šūnu jutu līdzi tam, kā risinājās notikumi, tāpēc noteikti noskatieties raidījumu līdz galam, būs īpaši, apsolu.

Un vēl šīs TV Sezona man liek daudz domāt par savu vietu un aicinājumu. Esot veikts pētījums, kurā noskaidrots, ka Latvijā tikai 13% cilvēku ir laimīgi, darot savu darbu. Tikai 13%! Es nedomājot varu teikt, ka esmu viena no viņiem.

Es esmu neizsakāmi priecīga ar jums tikties jau šajā svētdienā STV Pirmā plkst.9:20 un pagodināta par ikvienu tikšanos, kuru piedzīvoju un piedzīvošu mūsu jaunajā rudens TV sezonā!