Kāpēc lietot Floradix šķidros preparātus?

06. Nov 2015, 12:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpinot jau aizsākto dzelzs nepieciešamības tēmu, iepazīsimies ar kādu dzelzs preperātu - Floradix un par to vairāk mums pastāstīja – Floradix produktu menedžere Diāna Lao Lodiņa.

Kāpēc jūs ieteiktu izvēlēties Floradix?

Tas ir šķidrā veidā, tātad - labāk uzsūcas un ātrāk iedarbojas. Par imunitāti, vitamīnu rezervēm būtu jau jāpiedomā tagad, ir sācies rudens. Floradix lietošanai nav sezonas, tāpēc jāsaka - topošās māmiņas šo preparātu pēc vajadzības var lietot visa gada garumā.

Te nozīmīgs ir arī Floradix sastāvā esošais vitamīnu daudzums. Floradix nav tikai dzelzs preparāti, tie ir arī vitamīni. Pieaugušie ir aizņemtāki, aizmāršīgāki, tāpēc ir saprotams, ka dzeramo preparātu cilvēki var aizmirst iedzert, izņemot, ja runa ir par apzinīgajām grūtniecēm. Bet ērtības pēc, ir pieejams arī jaunums - Floradix tabletēs.

Visi Floradix produkti nesatur krāsvielas, konservantus, alkoholu. Pēc atvēršanas šie produkti ir jātur ledusskapī. Vasarā atstājot vitamīnu pudelīti vienkārši virtuvē uz galda, var iedzert jau kārtīgi ierūgušu sulu. Tāpēc labāk līdz tam nenonākt. 

Pudelītei klāt dozators - mērglāzīte, jo Floradix dzelzs preparātu var lietot gan bērni, gan jaunās, gan topošās māmiņas, attiecīgi, deva var atšķirties. Šāda uzņemšana ir gan ērta, gan garšīga. Bērniem vitamīni pieejami jau no 6 mēnešu vecuma.

Kam tas ir paredzēts – bērniem, sievietēm, visai ģimenei?

Floradix saime, kas nopērkama pie mums Latvijā, ir visai liela.

Viens no populārākajiem - Floradix dzelzs 250ml iepakojumā, tad ir arī jaunums - dzelzs tabletēs, ir arī Floradix Kindervital ar kalciju un vēl 9 vitamīniem sastāvā. Ir arī multivitamīnu komplekss pieaugušajiem Floradix Epresal. Ir papildus atsevišķi Floradix magnija preparāts, un arī Floradis Saludinam, ko iesaka arī bērniem augšanas perioda laikā, jo tas satur vairākas svarīgākās, organismam nepieciešamās lietas.

Māmiņu Klubs

20151019084900-53810.jpg

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!