Kā uzsākt mazuļa piebarošanu? 7.novembrī uztura speciālista lekcija Māmiņu brokastīs!

Kā uzsākt mazuļa piebarošanu? 7.novembrī uztura speciālista lekcija Māmiņu brokastīs!

01. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

7. novembrī Māmiņu brokastīs piedalīties “Rimi Bērniem” veselīgas ēšanas eksperte, uztura speciāliste – Olga Ļubina. Ikdienā Olga strādā par uztura eksperti Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcā un lekcijas laikā dalīsies ar ieteikumiem, uzsākot mazuļu piebarošanu. 

Brīdis, kad bērniņš ir gatavs uzsākt piebarošanu, ir individuāls, kā arī atkarīgs no bērna fiziskās attīstības un organisma vajadzībām, taču ir noteiktas rekomendācijas, pie kurām nepieciešams pieturēties, ieviešot jaunus produktus zīdaiņa uzturā. Katrai māmiņai gribas dot savam bērniņam to labāko un garšīgāko, lai bērns augtu laimīgs un vesels, taču, kam jāpievērš uzmanība, pastāstīs Olga.

Rimi Bērniem programmas misija rosināt, lai Latvijas bērni ir veseli, aktīvi, aprūpēti, izglītoti un laimīgi. Šim mērķim ir izveidota speciāla platforma www.rimi.lv/berniem, kuras saturs top sadarbībā ar septiņiem ekspertiem – emocionālas labsajūtas, bērnu veselības u.c. jomās. Tāpat Rimi Bērniem piedāvā īpašas priekšrocības visiem, kuri kļūst par Rimi Bērniem kluba biedriem. Kluba biedrus sagaida atlaides Rimi veikalos bērna dzimšanas dienā un vārda dienā, personalizētie piedāvājumi bērniem piemērotiem produktiem, sadarbības partneru piedāvājumi u.c. priekšrocības, ar kurām aicinām iepazīties www.rimi.lv/berniem.

PIESAKIES MĀMIŅU BROKASTĪM ŠEIT->>>