Kā mēs sveicam savu māmiņu.

Kā mēs sveicam savu māmiņu.

10. May 2014, 15:13 čabule čabule

Jau rīt māmiņdiena un šogad tā man ir īpašāka nekā citus gadus, jo arī pati esmu kļuvusi par māmiņu. Jau labu laiku atpakaļ sajutu prieku un svētku sajūtu, tuvojoties šai dienai. Šoreiz gan vēlos pastāstīt par to, kā esam nolēmuši apsveikt manu māmiņu Mātes dienā.

Manai mammai ir 3 bērni- es, brālis un māsa. Kad bijām maziņi, paši veidojām apsveikumus, saplūcām ziedus pagalmā un no paša rīta apsveicām māmiņu. Pēc tam palīdzējām viņai gatavot svētku pusdienas, mēs rīkojām īstas svinības, jo māmiņa to ir pelnījusi.

Laikam ejot mēs visi izklīdām, bet Mātes diena ir palikusi īpaša visiem, diena, kad pateikt Paldies! Paldies par visu, ko māmiņa mūsu labā ir darījusi. Pagājušo gad mēs visi 3 ieradāmies pie mammas kā pārsteigums, ar ziediem un šampānieti. Viņa to nebīja gaidījusi, jo visi teicām, ka mums darīšanas, atbraukt nevarēsim, vispār tēlojām, ka esam aizmirsuši, ka svētki ir tuvu... Tā bija jauka diena, smaids no māmiņas sejas nepazuda visas dienas garumā.

Šogad jau kādu laiku pirms svētkiem ar māsu spriedām, kā apsveikt māmiņu. Nevarējām neko izdomāt, līdz brīdim, kad māsa ieteica nopirkt mammai mēteli, par kuru viņa jau sen ir sapņojusi. Mēteli viņas abas bija noskatījušas kādā veikalā, mamma pat to bija uzmērījusi, bet nenopirka tikai cenas dēļ, viņa nevar atļauties sev neko, jo vienmēr domā tikai par mums. Domāts, darīts! Sametām visi naudiņu un māsa aizgāja nopirkt mēteli mammai neko nezinot..

20140510144955-54895.jpg

(bildēs gan mētelis nav tas, bet māsa aizbrauca un nepaspēju nofotogrāfēt)

Šogad man nav iespēju tikt uz laukiem, bet māsai un brālim gan. Māsa mammai nemaz neteica, ka šodien taisās atbraukt, mamma viņu gaida tikai nākošajā nedēļā. Tātad, sarunājām, ka viņi nopirks skaistu ziedu pušķi un kartiņu. Ja par kartiņu būtu iedomājušies ātrāk, būtu šoreiz uztaisījuši to paši, kā bērnībā, bet šī ideja mums paliek nākamajam gadam.

20140510145545-15557.jpg

Visi 3 kopā meklējām arī piemērotus apsveikuma vārdus. Tos izvēlēties ir patiešām sarežģīti, jo pateikt gribas tik daudz, bet kartiņā vieta nav bezgalīga, tad nu izlēmām par labu šādam ierakstam kartiņā.

Paldies par šo dienu un daudzajām jau aizvadītājam, ka protam par tām priecāties.
Paldies par brāi un māsām un spēju mīlēt viņus no sirds.
Paldies par sirsnību, laipnību un gudrību, un prasmi to novērtēt.
Paldies, ka esam!

Paldies , ka esam! Tas izsaka visu... No sirds mīlu savu māmiņu un esmu pateicīga viņai par visu, ko viņa man ir devusi- par padomu, par stingrajiem vārdiem, bet pats galvenais- par to, ka esmu! Ceru, ka mētelītis viņai katru dzestro pavasara rītu, dodoties uz darbu, atgādinās šos vārdus un sasildīs..

Te būs dziesma māmiņai, kas pasaka tik daudz par to, kā jūtos, domājot par manu mīļo mammu.

https://www.youtube.com/watch?v=39EnoL6wZOs

P.S.

Bilde ar mēteļiem no: skaistumsunmode.espati.lv

Bilde ar ziediem no: www.perkamkopa.lv

čabule čabule 10. May 2014, 23:19 Kariinal

jā, man arī šī dziesma ir mīļa.. skanēja manās kāzās, sveicot vecākus.. 😀

čabule čabule 10. May 2014, 22:16 Zaķīc

Paldies 😀
Māsa un brālis jau šodien apsveica, lai puķes nenovīst pa nakti.. mamma bija tiešām priecīga, zvanīja un teica, ka tik dārgu dāvanu nevajadzēja.. bet kā vēl vajadzēja!