Iepērkoties internetā - ietaupi laiku!

25. Feb 2015, 14:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepirkšanās internetā nav nekas jauns, bet tai pat laikā, visi zinām, kā ir ar apģērbu un dažādu preču iegādi internetā, bet - varam iegādāties arī pārtiku, tādā veidā atbrīvojot sevi no stāvēšanas rindā lielveikalā. Sevišķi svarīgi tas ir vecākiem, kas kopā ar bērniem šajā laikā, kad vīrusi un saslimšanas klejo apkārt, nevēlas doties uz lielveikalu.

Nuko.lv varam atrast visu

Ir speciāla sadaļa, kurā varam iegādāties pat autiņbiksītes, higiēnas preces mazuļiem, tāpat arī mazuļu pārtiku un pārtikas preces, no kurām pagatavot vakariņas!

Gudra iepirkšanās

Pārdomāti pirkumi bez steigas - tas ir lielākais pluss šāda veida iepirkšanās procesiem, jo iepērkoties lielveikalā, nereti groziņā ieliekam preces, ko mums nemaz nevajag. Iepērkoties internetā varam to darīt nesteidzīgi, katru pirkumu pārdomājot. Tāpat varam plānot, ko šodien gatavosim vakariņās.

Laika ietaupījums

Nav jādomā, pa kuru laiku iepirkties, nav nekur jāsteidzas vakarā pēc darba. Nav jātērē laiks, meklējot vietu, kur novietot auto. Nav jāstāv rindās pie veikalu kasēm.

Groza papildinājums - jebkurā brīdī

Un tas ir ļoti labi! Līdz pirkuma apstiprināšanai papildināt grozu var neskaitāmas reizes. Iepirkties var ne tikai galvaspilsētā dzīvojošie, bet arī citu pilsētu iedzīvotāji, jo preces tiek piegādātas visā Latvijas teritorijā.

Piegāde Rīgā 3 reizes dienā

Iepērkoties var izvēlēties to laiku, kad vēlaties preci saņemt. Pusstundu pirms preces piegādes kurjers zvana un atgādina par preču piegādi.

Nestaigāt pa veikaliem vispār, protams, nav iespējams, bet iepērkoties internetā var atbrīvot sevi no smagu iepirkumu maisiņu nešanas.

Labdarība ar nuko.lv

Sadarbībā ar palidzesim.lv iedvesmojamies un palīdzam arī grūtībās nonākušām ģimenēm. Ģimenēm, kam ir mazāki bērni, ģimenēm, kam ir kādas sociālās grūtības, varam palīdzēt ar pārtikas papildinājumiem. Ģimenes mainām, meklējam aizvien jaunas un tāpat aicinām pievienoties mūsu pulkam arī citus, kas var atbalstīt finansiāli šīs ģimenes, un mēs visi kopā vienmēr varam būt devēji.

Līdzīgi kā jūs iepērkaties, iespējams ir noziedot - iepērkoties labdarības grozā. Ir arī iespējams papildināt savu pirkumu ar labdarības preci, kas vēlāk nonāk kādas ģimenes pārtikas grozā.

Ar ko atšķiras nuko.lv no citiem veikaliem?

  • Uz jebkuru vietu Latvijā piegādājam bezmaksas. Cenšamies arvien efektīvāk paplašināt laika logus, lai cilvēki pārtiku saņemtu pēc iespējas ātrāk.
  • Ļoti plašs preču sortiments
  • Atsaucīgi darbinieki
  • Ērts internetveikals ar plašām iepirkšanās iespējām
  • Akcijas un īpašie piedāvājumi
  • Atlaides pirkumiem daudzbērnu ģimenēm

Cik ļoti cilvēki ir atvērti šādiem pirkumiem internetā?

Diemžēl esam aizspriedumaināki kā citur pasaulē, kur iepirkšanās internetā ir ikdienas norma tieši pārtikas preces. Bet -visam ir savs laiks, tāpat kā ar viedtālruņiem un planšetdatoriem, par kuru esamību pirms samērā nesena laika pat iedomāties nevarējām.

Jūs jau esat iepirkušies internetā? Izmēģiniet!

Māmiņu Klubs

Atbrīvo sevi no stāvēšanas lielveikala rindā, atbrīvo sevi no stāvvietas meklējumiem, ietaupi laiku un naudu, ieskaties - www.nuko.lv!

20141015132906-11430.jpg