Elektroniskajā bibliotēkā bez maksas lasīt varēs..

Elektroniskajā bibliotēkā bez maksas lasīt varēs..

12. Sep 2014, 11:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinājām pastāstīt par savu mīļāko grāmatu. Kādēļ tieši šī grāmata ir izpelnījusies TAVAS mīļākās grāmatas titulu? Un kādēļ tieši šo grāmatu ieteiktu izlasīt arī citiem? Un, kā izrādās, ir dāmas, kam ir pat vairākas mīļākās, interesantākās grāmatas. Tas vien liecina par to, ka lasīt jums patīk, un lasīt - tas taču vienmēr nozīmē izglītoties, vēlēties uzzināt.

Un, kā jau solījām -

Trīs Interesantāko blogu autorēm balvā būs iespēja veselu 3 mēnešus bez maksas lasīt grāmatas Fastr Books elektroniskajā bibliotēkā.

20140821195835-43540.jpg
Fastr Books piedāvā pieeju lielam klāstam jauno e-grāmatu latviešu valodā par fiksētu cenu mēnesī. Šobrīd katalogā ir 290 grāmatas latviešu valodā un vēl 5000 grāmatas angļu, krievu kā arī citās valodās.

Katru nedēļu tiek pievienotas vismaz 5 jaunas grāmatas, kas tika izdotas šajā mēnesī. Pārbaudīt grāmatu kataloga kvalitāti jūs varat vienkārši apskatoties piedāvātas grāmatas. Piedāvājums parasti būtiski neatšķiras no papīra grāmatu piedāvājuma veikalos. Piemēram, Fastr Books katalogā ir visas Džordža Martina Troņu Spēļu serijas grāmatas.

Pie balvas tiek -

Zemeniic

bārbala zāle

lauriksa

APSVEICAM!

Viņu atsauksmes par grāmatām varat izlasīt sadaļā Grāmatu klubiņš>>

Par balvas saņemšanu rakstiet uz ina@maminuklubs.lv

Māmiņu Klubs