Daudzbērnu ģimeņu brīvdienu recepšu konkurss: PIEDALIES!

Daudzbērnu ģimeņu brīvdienu recepšu konkurss: PIEDALIES!

29. Mar 2014, 07:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iedvesmojoties no portāla godagimene.lv aktīvās blogeres, daudzbērnu māmiņas Ilzes Lipskas, kuras ģimenē aug 3 burvīgi bērniņi, aicinām arī jūs pievienoties veselīgam dzīvesveidam, veidojot savu brīvdienu kopīgās maltītes pārdomāti! Piedalieties godagimene.lv rīkotajā daudzbērnu ģimeņu recepšu konkursā!

Mēs zinām, brīdis, kad ēd kopā visa ģimene, ir patiešām maģisks un skaists, vienalga, vai tās būtu sestdienas agrā rītā mammas izceptās pankūciņas vai tēta pagatavotās, krāsnī ceptās siermaizītes! Vai varbūt - gardi un veselīgi, zaļumu pilni burgerīši? Un kāpēc gan tajā visā vēl neiesaistīt bērnus? Hmm, bet varbūt ļaut viņiem ilgāk pagulēt un sagatavot viņiem smaržīgu pārsteigumu virtuvē, lai vēlāk kopā to notiesātu mazi, pidžamās tērpti, vēl neķemmēti bērniņi?

Viss ir pašu rokās!

Piedalies arī tu, pavisam vienkāršā, jaukā, sirsnīgā recepšu konkursā!

Parādi mums vismaz vienu savas ģimenes brīvdienu recepti, nobildē mazos ēdājus, pastāsti, kurš parasti jūsu mājās brīvdienās gatavo ēst, kas visbiežāk tiek gatavots, un kādus ēdienus brīvdienās iecienījuši jūsu bērni!

Kā pievienot blogu?

Ienāc godagimene.lv, ielogojies un tālāk jau viss skaidrs!

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENO RAKSTU iesūti savas ģimenes brīvdienu recepti, un ļoti, ļoti priecāsimies, ja tajā būs redzami arī mazie ēdāji!
  • Izvēlies sadaļu Daudzbērnu ģimeņu klubs un tagu Daudzbērnu-ģimeņu-ēdienkarte
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Balva

Izspēlēsim 3 dāvanu grozus no Dobeles Dzirnavnieka!

20140328095908-48949.jpg

Konkurss ir spēkā līdz 11.aprīlim ieskaitot!

Iesūtāmo recepšu skaits - neierobežots!

Godagimene.lv