Chicco VIKTORĪNA: BALVAS ir klāt!

Chicco VIKTORĪNA: BALVAS ir klāt!

26. Jun 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veselas nedēļas garumā uzdosim katru dienu tev tikai 1 jautājumu, uz kuru tev bija jāatbild pareizi! Un attiecīgi - katru dienu pa vienai balvai!

Balva 

Chicco "Anti-Mosquito" līnijas produkts- Gēls!

Chicco aktīvā viela ir dabiskas izcelsmes, īpašas eikalipta sugas ekstrakts no Austrālijas. Tas ir plaši zināms ar savām izcilajām kukaiņu atbaidīšanas īpašībām. Bez pievienotā alkohola, krāsvielām un parabēniem, Chicco Zanza produkti ir īpaši pielāgoti bērnu (jau no 3 mēnešu vecuma) un grūtnieču ādai. Ekskluzīvā formula darbojas efektīvi gan naktī, gan dienas laikā, kas nodrošina teicamu aizsardzību pret visbiežāk sastopamo odu veidiem, tostarp Āzijas tīģeru moskītu (Aedes albopictus). Chicco produktu moskītu atbaidīšanas efekts ir ilgāks nekā lielākajai daļai dabas moskītu atbaidīšanas produktu tirgū. Ar vienu uzklāšanas reizi mazuļa ādu aizsargās līdz pat trim stundām.

Šie produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti, nesatur alkoholu, krāsvielas un parabēnus. Piemēroti lietošanai jutīgai ādai un grūtniecēm.

20140619131800-36587.jpg

Gēls

Lai spētu uzklāt tieši nepieciešamo daudzumu aizsargvielas uz mazuļa ādas, visērtāk izmantot tieši gēlu. Tas ir maza izmēra, lai vienmēr ērti paņemtu līdzi ceļā. 

19.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Marija, kuras e-pasts sākas ar gellla@...

20.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Agnese, kuras e-pasts sākas ar agnese.rudzite@...

21.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Aija, kuras e-pasts sākas ar aija.reinsone@....

22.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Diāna, kuras e-pasts sākas ar jurvil@...

23.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Dace, kuras e-pasts sākas ar bumbum@...

24.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Alina, kuras e-pasts sākas ar alinasapiet@....

25.jūnija viktorīnas uzvarētāja ir -

Vita, kuras e-pasts sākas ar robezniecevita@..

 

Balviņas jūs gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā no 2.jūlija līdz 2.augustam

Māmiņu Klubs