CANPOL viktorīnas otrā balva ir klāt!

10. Nov 2014, 12:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienai māmiņai ir svarīgi, lai viņas izvēlētās rotaļlietas, aprūpes piederumi, būtu patiešām piemēroti bērniņam. Svarīgi, lai produkcija būtu droša un nenodarītu mazulim nekādu kaitējumu. Canpol Babies par to rūpējas īpaši - visa Canpol Babies produkcija tiek pārbauda ar dažādu iekšēju un ārēju pētījumu palīdzību. Kura laimējusi brīnišķīgo Canpol Babies aktivitātes paklājiņu! Šodien pasniedzam otro balvu!


Balva

20141023170506-37078.jpg 

Apraksts: Paklājs izgatavots no mīksta, krāsaina materiāla. Paklājs aprīkots ar dažādiem atraktīviem elementiem, tādējādi palīdzot attīstīt roku-acu koordināciju. Ir rotaļu spogulis ( pirms lietošanas jānoņem aizsarslānis no spoguļa), krāsainas mīkstās rotaļlietas. Rotaļlietas ir noņemamas, un tās var izmantot kā rotaļlietas / grabulīšus atsevišķi.

Paklāja izmēri: garums 82cm, platums 82, loka augstums 45 cm

OTRO BALVU LAIMĒJUSI -

Līga, kuras e-pasts sākas ar ligucis_a@..!!!

APSVEICAM!

Balviņa saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā NO 10.novembra LĪDZ 10.decembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Māmiņu Klubs