Bautru ģimenes diena Māmiņu kluba festivālā

Bautru ģimenes diena Māmiņu kluba festivālā

27. May 2017, 22:03 RBautre RBautre

Mūsu diena Māmiņu kluba festivālā sākās ap pl. 13:00. Šī bija pirmā reize,kad piedalījāmies šajā pasākumā; es, mūsu viengadīgais dēliņš Rojs un tētis Edgars. Jau ienākot Ziemeļblāzmas parkā mūs patīkami pārsteidza krāsas,bērnu smiekli un čalas. Rosība,kas nerimās ne mirkli apbūra un ievilka sevī. Ātri jutāmies kā ''savējie'' un piedalījāmies spēlēs un konkursos. Mūsu mazais Rojs Tik spēja nobrīnīties,kas tik apkārt notiek! :) Paspējām prieka virpulī uzņemt tik divas bildes, vienu, kur ar Lāsēnu mazais iepazinās. Bija gan izbrīnīts, bet priecīgs. Otra bilde ir pie NUK Latvia stenda, kur notogrāfējoties un publicējot facebook varēja nopelnīt pudelīti. :) Piedalījāmies arī Hamanek rīkotajā konkursā turpat NUK teltī un beigās vinnējām DIp Dap. Diemžēl,kad uzzinājām,ka esam vinnējuši vairs nebijām uz vietas, taču mums pazvanīja un dikti iepriecināja (jo parasti neesmu no tām,kas kaut ko vinnē). :) Laimestam noteikti aizbrauksim pakaļ uz norādīto adresi. :)

Radošās darbnīcas gan šogad,par cik mazajam vēl tikai gadiņš, gāja garām, taču nākošos gadus domāju,ka arī tur piestāsim :)

Vislabāk mums patika iespēja izmantot bezmaksas ārsta konsultāciju. Bijām pie alergoloģes. Šī iespēja bija neaprakstāmi lietderīga,jo ārste netikai aprunājās un konsultēja mūs, bet arī reāli veica alerģijas testu, pēc kura varēja mūs tālāk norīkot uz analīzēm. Liels, liels paldies par sniegto iespēju!

Muzikālie priekšnesumi bija jauki un ik pa laikam novēroju,ka lielākie bērni, kurš nu kurais, kustējās mūzikas ritmā vai pat dziedāja līdzi :)

Festivāla laikā uzzinājām par jaunām bērnu precēm,pirmo reize dzīvē redzējām Ziemeļblāzmu un radījām priekštatu par to cik jauka ir Māmiņu kluba pasaule! :)

Uz tikšanos nākamgad! :)

Jūsu Bautru ģimene