Atklājam Latvijas apceļošanas sezonu - Trušu Karaliste Lēdmanē

Atklājam Latvijas apceļošanas sezonu - Trušu Karaliste Lēdmanē

30. Mar 2014, 13:57 lauvinja lauvinja

Pavasarīgi siltais laiks un ne pārāk priecinošās laika prognozes tuvākajam laikam, mūs izvilināja uzsākt ikgadējos mazos ceļojumus, atklājot aizvien jaunas un interesantas vietas tepat Latvijā.

Šajā nedēļas nogalē devāmies uz Lēdmani aplūkot Trušu pilsētiņu. Tieši šo trušu karaļvalsti līdz šim nebijām klātienē aplūkojuši. Toties tāpat kā lielākā daļa no jums, bijām to iepazinuši dažādos pasākumos Rīgā (piem. esplanādē ap ziemasvētku laiku).

Tā kā vēl agrs, vispirms jau mājās esot pārliecinājāmies, ka Trušu karaļvalsts ir gatava uzņemt viesus. Saņēmuši apstiprinoši atbildi devāmies ceļā.

Uztaicamas ir labi pamanāmās norādes uz Trušu karaļvalsti. Ceļš gan no šosejas līdz Trušiem īsts lauku ceļš, kas gan pielabots pēc ziemas sezonas, šur tur mazām bedrītēm, šur tur izbraukāts, bet kopumā ir ok.

Jāpiezīmē, ka šī vieta pieder Evaņģēliskai kristiešu draudzei Zilais krusts un piebraucot labi pamanāmi plakāti ar citātiem no Bībeles. Taisnības labad ir jāatzīmē, ka ar ticības lietām neviens neuzbāžas, lai gan labvēlīgu kristiesiku attieksmi var just visu laiku.

Ieejas maksa Trušu karalistē 3 eiro no pieaugušā 1 eiro no bērna. Bērns skaitās virs 7 gadu vecumam līdz 13 gadiem ieskaitot, tomēr viss ir ļoti elastīgi, bija piebraukusi ģimenīte ar trim bērniem, kur veinam jau bija 8 gadi un tāpat ieejas maksa par bērniem netika ņemta.

Uz vietas ir iespēja uzrīkot pikniku - ir pieejams grils, jau iekurts un sagatavots un galdi zem jumtiņiem, kur piesēst un uzēst - tas ir kā papildus bonuss bez papildus maksas.

Tiešām jutāmies gaidīti!

Māmiņas - reportieres, martā jūs gaida gardas balvas no Kāruma!

20140311114432-14031.jpg

lauvinja lauvinja 30. Mar 2014, 17:12 santucio2

Pa velti jau nav, bet cenas salīdzinoši arī nav trakas. Kaut kā jau tas viss jāuztur ir 😉