Arī mēs bijām Māmiņu kluba vasaras festivālā

05. Jun 2018, 11:06 Mamm.mamm Mamm.mamm

Arī mēs bijām Māmiņu kluba vasaras festivālā. Tad nu par mūsu iespaidiem un emocijām. 

Kas mums patika vislabāk? Godīgi sakot pasākums kopumā bija lielisks. Vislabākā bija atmosfēra. :) Visforšāk bija uz pasākuma beigu daļu, kad Ziemeļblāzmā bija mazāk cilvēku un bija ne tik spoža saulīte. Tad pat bērns iemiga un es ar savu mammu varējām mierīgi, bez burzmas baudīt pasākumu. Arī mamma, kura pirmo reizi bija Vasaras festivālā, bija ļoti apmierināta ar pasākumu. 

Kur mēs piedalījāmies? Piedalījāmies dažādās degustācijās, dažādās aktivitātēs pie Kārums vārnas, pie IRobot "džekiem", spēlējāmies ar mumbām, glaudījām lielos, pūkainos četrkājainos draugus, protams, piedalījāmies mājsaimnieču olimpiādē un apmeklējām mobilo veselības centru.

Kas vislabāk patika bērnam? Domāju, ka spēlēšanās ar bumbām un aktivitātes pie vārnas.

Vai saņēmām bezmaksas ārsta konsultāciju? Jā. Ar to gan īsti līdz galam neesmu apmierināta. Saprotu, ka ārsti arī ir noguruši, ka viņiem ir jāpieņem daudz bērnu..., bet attieksme varēja būt krietni labāka, atsaucīgāka. Bija sajūta, ka esam padomju slimnīcā, kur es "sliktā mamma" gribu uzzināt no ārsta kaut ko vairāk nekā tikai "tagad sēdēt tur, tagad pilinām šeit, tagad iekšā, tagad ārā...". Nu sorry - Ko pilināt? Kāpēc? Kādas var būt blakus parādības? Ja nepilinam, kāpēc? .... Tomēr ES esmu bērna mamma un man ir tiesības zināt, ko, kāpēc dara un IZLEMT, vai dara. Godīgi sakot par bērna redziesmu nobažījusies vēl vairāk, jo zīlītes bija palielinātas vairāk kā diennakti. Tagad bažījos par to, kāpēc un ko tik ilga zāļu iedarbības varētu būt nodarījusi. Protams, turpmāk šādu busiņu vairs neapmeklēsim.

Muzikālie priekšnesumi? Godīgi sakot bija drusciņ par skaļu. Žēl, ka nepaņēmām austiņas bērnam, jo domājām, ka bērnu pasākumā būs atbilsotšs aktivitāšu skaļums. Līdz ar to, pie skatuves neuzkavējāmies. Ar mammu vēl runājām, ka būtu forši paklausīties, paskatīties, bet, bija krietni par skaļu.

Ko gribētu piedīvot nākamajā Vasaras festivālā? Mierīgu, jautru dienu. :) Līdzīgu kā šo (bez ārsta vizītes). Domāju, ka kopumā pasākums atbilda manām gaidām. Tad nu nākošgad sagaidītu to pašu.

Ko ieteiktu ņemt vērā turpmāk rīkojot pasākumus? Sadalīt aktivitātes. Vienā brīdī bija ļoti liela burzma - ratiņu parāde, OBall skrējiens, DipDap brauciens... Būtu jauki sadalīt to, piemēram, ap 12:00 rāpotāji, ap 14:00 ratu parāde, ap 16:00 brauciens. ap 17:00 skrējiens. Tā, lai visu dienu būtu interesenti, kas kaut ko īpašu ir atnākuši darīt. Bez tam, tad ģimenes ar dažādu vecumu bērniem varētu izbaudīt visu. Ar jaunāko braukt Ratiņu parādē, ar vecāku bērnu baudīt rāpošanas trakumu, ar vēl vecāku skriešanu un vēl vecāku atbalstīt DipDap braucienā. Tagad, godīgi sakot, būtu bijis jāizvēlās.

Vēl neliels ieteikums/kritika. Atvainojiet, bet vēl jo projām nesaprotu, kur bija OBall stends. Gribējām piedalīties skriešanās sacensībās, bet stendu, laukumu neatradām. Vīrs itkā bija redzējis, bet, cik saprotu, tas bija Helio stends. Kur bija OBall stends? Un vēl - kartē esošie objekti īsit neatbilda realitātei. Ja redzētu, ka atbilst, varbūt OBall būtu mēģinājusi atrast ar kartes palīdzību. Bet karte bija ne tikai grūti saskatāma, bet arī neatbilstoša. Varbūt derēja norādes (zemē iespraustas bultiņas) uz aktivitāšu norises vietām?

Un vēl, ar ratiem trepes ir grūti pieveicamas. :) 

Bet, kopumā, paldies par jauko pasākumu! :)

(P.S. Kritiku paši jautājāt.)

flower.of.hope flower.of.hope 06. Jun 2018, 20:10

Domāju, ka par pilieniem nevajadzētu būt problēmām. Mazajiem jāpilina, jo citādi nevar pārbaudīt. Vienīgi, kad es dēliņam gada vecumā pārbaudīju redzi. Daktere brīdināja, ka actiņas būs jūtīgākas un tāpēc vēlams no tiešas saules izvairīties.

05. Jun 2018, 15:44

Apbraukt varēja braucot gar Ziemeļblāzmas otru pusi. Zinu. Tā darījām. Lai gan Leifheit stends bija kāpņu ieskauts, stūmāmies pa kalnu tāpat. Pāris reizes mamma nesa ratus (ar bērnu iekšā).
Par laikiem - domāju, ka nebūs gana labs sākuma un noslēguma laiks visiem. Mums bērns ceļās 12:00, sākums bija tieši laikā. Citi iet gulēt 12:00.

mincenee mincenee 05. Jun 2018, 11:47

Trepes ir apbraucamas, tik lielāks attālums jāpieveic, jo jāiet apkārt. Ja aktivitātes būtu rīkotas ar tik lielu atstatumu rastos cita problēma - mazākie bērni nemaz visu dienu neizturētu. Drīzāk pasākums varētu sākties agrāk, nevis diendusas laikā.