9.marta Māmiņu Kluba ONLINE TV videoieraksts

12. Mar 2016, 10:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasari, lapu plaukšanu gaidot, arī pašas nereti domājam par uzplaukšanu - pārmaiņas garderobē, domas par veselīgāku izskatu, labāku, sabalansētu uzturu un pat dažādu analīžu veikšanu, lai uzlabotu savu kopējo veselības stāvokli. Tieši par to arī šajā ONLINE TV konferencē runāsim! 

ONLINE TV programma

Grūtnieču dienas Vecāku skolā - īpašas dienas bērniņa gaidībās

Krūts ēdināšanas speciāliste Sandra Lase pastāstīs tev visu par Grūtnieču dienu, kas Māmiņu Kluba Vecāku skolā gaidāma jau 16.martā! Galvenās tēmas: vecāku, māmiņu - pabalsti, Jūrmalas slimnīca, kā arī - piena bankas veidošana un krūts ēdināšanas jautājumi! 

Magnija uzņemšanas nozīme bērna un māmiņas uzturā

Par to vairāk pastāstīs Daira Brenča - sertificēta ārste-pediatre. Droši jautā, kāpēc magnijs vispār ir vajadzīgs, kā izpaužas tā trūkums, un kā to ikdienā uzņemam. Tāpat jautā arī par to, kāpēc bērniem ir svarīgi uzņemt magniju. Iepazīsies arī ar jaunākajiem magnija produktiem! 

Ciemos Centrālajā Laboratorijā!

Lai arī kur tu dzīvotu, nereti nākas dzirdēt, ka teju visi analīžu rezultāti nāk tieši no Centrālās Laboratorijas. Kā šeit norit darbs, un kādi pakalpojumi tiek piedāvāti vecākiem un bērniem? Uzzināt palīdzēs Laboratorijas vadītāja medicīnas jautājumos Dr. Olga Degtjarjova. Tiksimies arī ar Centrālās Laboratorijas vadītāju Uģi Bēru! Sagatavo jautājumus! 

Vitamīni māmiņu un sieviešu skaistumam un labsajūtai

Protams, būt par sievieti ir gan viegli, gan grūti, jo sevišķi tad, kad gaidāms bērniņš vai arī - bērniņš ir jau klāt. Te matu veselība nav vairs tāda, kā gribētos, te āda kļūst sausa vai to klāj pigmentācijas plankumi. Kā savu uzturu bagātināt tā, lai tiktu uzlabota ne tikai iekšējā organisma veselība, bet arī tavs ārējais skaistums? Pastāstīs Evija Dīringa, Looustoode OY pārstāve Latvijā.

Stila skola Māmiņu Klubā - pavasarīgas pārmaiņas tev!

Nodarbības Māmiņu Kluba Vecāku skola vada stila skolas dibinātāja stiliste Kristīne Pridanova. Šī ir vieta, kur vari iemācīties - kā veidot imidžu, kā ģērbties saskaņā ar savām ģeometriskajām figūras īpatnībām, kā saskaņot apģērba krāsas, izvēlēties pieskaņotus aksesuārus un ne tikai! Uzzini vairāk!

Māmiņu Klubs

20141015120931-62878.jpg