5 bērnu pasākumi, kas atmodinās pavasari | 12.-14. aprīlis

5 bērnu pasākumi, kas atmodinās pavasari | 12.-14. aprīlis

11. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nedēļas nogale solās būt piepildīta ar dažādiem pavasarīgām tradīcijām piepildītiem, gan arī izglītojošiem pasākumiem. To starpā gan pārgājiens, gan Lieldienu ieskandināšana, kā arī izrāde par naudas vērtību. Ielūkojies izlasē, ko sagatavojusi pasākumu platforma Kurp.es, uz kurieni savu ģimeni vedīsi Tu.

Grāmatas "Plastmasas huligāni" atvēršanas svētki

13. aprīlī | 13:00 | Latvijas Nacionālajā bibliotēkā

Latvijas Nacionālā bibliotēka visus bērnus kopā ar viņu vecākiem ielūdz uz grāmatas "Plastmasas huligāni" atklāšanas svētkiem 13. aprīlī Bērnu literatūras centrā. Pasākumā tiks nedaudz palasīta grāmata, dalīti autogrāfi, organizēti konkursi un notiks papļāpāšana par dabas aizsardzību.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/gramatas-plastmasas-huligani-atversanas-svetki

 

Tēvu un dēlu pārgājiens Cēsīs

14. aprīlī | 9:00 | Cēsīs

Ja vēlaties pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar savu dēlu, šis pasākums patiešām veidos jaunas ģimeniskas saites, izejot cauri gan grūtībām, gan priekiem. 14. aprīlī Cēsu apkārtnē notiks tēvu un dēlu piedzīvojumu pārgājiens. Tēvu&Dēlu pasākumu vērtības: stiprākas tēvu un dēlu attiecības, izdzīvošanas iemaņas, rakstura pilnveidošana grūtībās, piedzīvojumi un paliekošas emocijas.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/tevu-un-delu-pargajiens-cesis-3

 

Zilo morfīdu trakums

līdz 14. aprīlim | LU Botāniskajā dārzā

No 5.aprīļa līdz 14.aprīlim Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Tropu tauriņu mājā notiks ilgi gaidītais, jau par iemīļotu pavasara tradīciju kļuvušais “Zilo morfīdu trakums”. "Zilo morfīdu trakuma" laikā Tropu tauriņu māja pārvēršas īstā pasaku valstībā, jo tajā vienuviet sastopams īpaši liels eksotisko tauriņu, zilo morfīdu daudzums.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/zilo-morfidu-trakums-lu-botaniska-darza-tropu-taurinu-maja-1

 

Lieldienu ieskandināšana kopā ar "Dandariem"

14. aprīlī | 12:00 | Rīgas Jūgendstila centrā

Folkloras deju kopa "Dandari" 14. aprīlī, plkst. 12.00, aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu muzejā Rīgas Jūgendstila centrs. "Dandaru" dalībnieki ar prieku svin gadskārtu ieražu svētkus. Šoreiz kopā ar maziem un lieliem tiks dziedātas dziesmas, iets rotaļās un apgūti danči, lai ikviens varētu ieviest kādu jaunu tradīcijas elementu savas ģimenes Lieldienu svinībās. Lūgums ierasties ar krāsotām Lieldienu olām, lai kopīgi tās ripinātu, sarīkotu olu kaujas un apdāvinātos.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/lieldienu-ieskandinasana-kopa-ar-dandariem-1

 

Izgītojošs koncertuzvedums bērniem NAUDIŅŠ UN JAUTRIŅŠ

12. aprīlī | 19:00 | VEF Kultūras pilī

Koncertuzvedums bērniem 12. aprīlī VEF Kultūras pilī veidots pēc Jolantas Jērānes un Kristīnes Vilcānes grāmatas "Naudiņš mācās saprast naudu" motīviem. Atraktīvajā koncertuzvedumā kopā ar brāļiem Naudiņu un Jautriņu darbosies ansamblis MOMO un deju grupa RITMS. Redzētais liks pārdomāt savus ieradumus un saņemt informāciju par to, kas tā nauda tāda ir, no kurienes tā rodas, kā to iegūst un kā to saprātīgi lietot.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/izgitojoss-koncertuzvedums-berniem-naudins-un-jautrins-2

 

Visus bērnu pasākumus meklē šeit: https://kurpes.lv/pasakumi/gimenem,berniem