30.decembra raidījums: svētku rotas, Zili Brīnumi un Superbēbīša svētki

02. Jan 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau klāt nākamie svētki un sākas gatavošanās tiem. Kamēr virtuvē tiek gatavots kārtējais svētku mielasts, skatāmies 30.decembra raidījuma atkārtojumu!

  • Gatavojam svētku rotas

Bērniem svētku tuvošanās ir īpašs notikums, viņi tos gaida daudz vairāk par mums – pieaugušajiem, tāpēc gaidīšanas laikā vēlams ar mazajiem darboties un mācīt par to, kas ir svētki un ko mēs svētkos darām. Māmiņu Kluba seriāla "Bērnudārzs" galvenā varone Madara, kuras bērnudārza gaitām sekojam līdzi jau kādu laiku, un viņas bērnudārza biedri ļoti priecājas par svētkiem – viņi zina, ka šajā laikā notiek brīnumi, taču, lai tie varētu notikt, jādara labi darbiņi, tāpēc raidījumā gatavosim svētku rotas.

  • Piedzīvo zilus brīnumus!

Bērni ir ļoti zinātkāri, viņi vēlas atklāt un saprast visu. Ne velti ir tā dēvētais "kāpēcīšu" laiks, kad visbiežākā saruna, kas notiek starp māmiņu un bērnu, ir mēģinājumi uziznāt kā pasaule ir radīta un kā tā darbojas. Lai bērniem būtu vieglāk saprast, kas pasaulē notiek, ir izveidots īpašs izpētes un zinātkāres centrs bērniem "Zili brīnumi".

  • Ziemassvētki Superbēbīša Miķeļa ģimenē

Mazais Miķelis piedzima pirms 8 mēnešiem, esam bijuši kopā ar puisīša ģimeni no bērniņa dzimšanas brīža visos viņa īpašajos dzīves notikumos. Šie Miķelim ir pirmie svētki, kad gaisā virmo eglītes smarža un ir iespējams to aptaustīt un saprast, kas tas par brīnumu. Elīnas un Agņa ģimenē vienmēr šajos svētkos māju rotā grezni uzposta eglite un vecākajam dēliņam Mārtiņam ir liels prieks piedalīties tās rotāšanā. Tā kā šis ir laiks, kuru pavadām kopā ar saviem mīļajiem, devāmies ciemos pie mazā Miķelīša ģimenes, lai ceptu piparkūkas un parunātos par dzīvi.

TV